Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

De Beobank beleggingsconferenties komen er aan

De Beobank beleggingsconferenties komen er aan

Topsprekers met kennis van zaken, de mogelijkheid om onze beleggingspartners te ontmoeten en concrete antwoorden op al uw vragen: ook dit jaar organiseert Beobank weer zes beleggingsconferenties doorheen het ganse land. U bent van harte welkom.

Na het grote succes van de vorige edities verzorgt Beobank ook in 2016 weer zes beleggingsconferenties, in Roeselare, Brugge, Brussel, Gent, Luik en Leuven.

Voor de Nederlandstalige conferenties hebben we dit jaar Michaël Van Droogenbroeck uitgenodigd als gastspreker. Van Droogenbroeck werkt als economisch journalist voor het VRT-journaal en slaagt er, door zijn uitstekende dossierkennis, in om moeilijke en abstracte materie begrijpelijk en toch correct te brengen. Hij zal in debat gaan met de adviseurs van onze beleggingspartners (o.a. Robeco, BlackRock, Franklin Templeton,…) en de belangrijkste economische topics van het moment voor u doorlichten.

De presentatie van deze avonden (en het modereren van de debatten) is in handen van Pascal Paepen. Hij werkte jarenlang als bankier in de Londense City en kwam toen zeer regelmatig in de media als expert in financiële thema’s. Momenteel is Paepen docent Bank en Beurs aan de HUBrussel en Thomas More-Hogeschool.

Aan Franstalige kant

Aan Franstalige kant is Etienne de Callataÿ onze gastspreker. Hij begon zijn carrière bij de Nationale Bank en het IMF en was tussen 1996 en 1999 adjunct-kabinetschef bij de eerste minister en kabinetschef van de minister van Financiën. Momenteel is hij gastdocent aan de Universiteit van Namen en plaatsvervangend hoogleraar aan de UCL en UCB.

Amid Faljaoui is de moderator van dienst. Hij is magazinedirecteur van Le Vif-L’Express en Trends-Tendances en hoofdredacteur van Canal Z. Hij is regelmatig commentator op RTBF-radio en is verbonden aan de Solvay Business School en het UCM.

Receptie

Na afloop van de conferenties kunt u tijdens de receptie uitgebreid kennismaken met de vertegenwoordigers van de beleggingspartners waar Beobank mee samenwerkt. Daarnaast biedt deze conferentie u uiteraard ook de kans om met de Beobank-adviseurs zelf te spreken.

6 Conferenties

De zes conferenties in 2016 gaan door op:
donderdag 19 mei - FABRIEKSPAND – Roeselare 
donderdag 2 juni - LA BRUGEOISE – Brugge
donderdag 15 september - AUTOWORLD – Bruxelles (FR)
donderdag 6 oktober - FLANDERS EXPO – Gent
donderdag 24 november - PALAIS DES CONGRES – Liège (FR)
donderdag 1 december – BRABANTHAL – Leuven

Inschrijven

Wenst u aanwezig te zijn en onze gastsprekers, moderatoren en de beleggingshuizen te ontmoeten? Schrijf u dan, vanaf één maand voor de desbetreffende beleggersconferentie, in via onze website.

Schrijf u in

Hoe kunnen we u helpen?