Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Doe mee aan de KRC Genk ‘Warmste Maand’

de KRC Genk Warmste Maand

Wat is de Warmste Maand?

Vorig jaar organiseerde KRC Genk voor het eerst een 'Warmste Maand'. Bij vijf thuiswedstrijden riep de club haar supporters op om voedsel mee te brengen naar de Luminus Arena. Dat voedsel ging naar dertien Limburgse Vincentius conferenties. Zij verdeelden de melk, rijst, pasta en suiker en snoepgoed in voedselpakketten voor gezinnen die het moeilijk hebben. Het resultaat van de eerste Warmste Maand was indrukwekkend: maar liefst 35.000 kg voedsel werd ingezameld.

Wat gebeurt er dit jaar?

Dit seizoen loopt de Warmste Maand van 30 oktober tot 14 december. Net zoals vorig jaar worden de supporters uitgenodigd om levensmiddelen en andere zaken te doneren in grote bakken aan de ingangen van de Luminus Arena. De ingezamelde goederen worden opnieuw verdeeld via Vincentius.

KRC Genk – R Antwerp FC 30/10: tandpasta en andere hygiënische producten: shampoo, pampers, douchegel, ...

KRC Genk – KAA Gent 10/11 (aftrap 18u00): sintsnoep

KRC Genk – STVV 30/11 (aftrap 20u30): pasta

KRC Genk – Waasland-Beveren 14/12 (aftrap 20u30): conserven

Wat kan ik doen?

Als klant van Beobank kan je ook je steentje bijdragen. Tot en met 10 december kun je in elk Beobank-agentschap in Limburg conserven deponeren in de kartonnen dozen. Alle ingezamelde conserven worden overhandigd tijdens de thuiswedstrijd van KRC Genk tegen Waasland-Beveren op 14 december.

Er zijn Beobank-filialen in Genk, Lanaken, Hasselt, Zonhoven, Maasmechelen, Tongeren, Heusden, Bree, Sint-Truiden, Beringen, Leopoldsburg, Lommel, Pelt en Tessenderlo.

Wat gebeurt er nog?

De supportersclubs van de Overkoepelende Supporters Vereniging (OSV) worden uitgedaagd om zoveel mogelijk in te zamelen in een onderlinge strijd. De supportersclub met de meeste ingezamelde kilo’s wint een mooie prijs. Daarnaast vraagt KRC Genk ook aan de supporters van de tegenstanders om hun steentje bij te dragen. In het bezoekersvak zullen grote bakken staan om de producten te doneren. Zowel R Antwerp FC, KAA Gent, STVV als Waasland-Beveren doen een warme oproep aan hun supporters om mee te doen.

Hoe kunnen we u helpen?