Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Altijd en overal je bankzaken op afstand regelen

Je financiën op afstand beheren, hoe doe je dat?

Het is mogelijk om je financiën heel eenvoudig en volkomen veilig op afstand te beheren. Onze oplossing werkt altijd, lockdown of niet, zowel op pc als mobiel.

Hoe ga je de volgende weken je bankzaken regelen? En je beleggingsportefeuille beheren? Je mag op beide oren slapen: als klant van Beobank heb je toegang tot onze oplossingen om op afstand te bankieren. Daardoor hoef je (bijna) niets te veranderen aan je gewoonten.

Bankieren via internet

Dankzij Beobank Online voer je heel eenvoudig meer dan vijftien bankverrichtingen uit! Onder andere volledig veilig online betalen  (onmiddellijk of in de toekomst), je bankafschriften raadplegen, geld overschrijven tussen je rekeningen, tot 2 jaar terug je transacties raadplegen, het saldo van je kredietkaart bekijken, formulieren downloaden om bijvoorbeeld een verhoging van je kredietlijn aan te vragen,…

Bezit je een beleggingsportefeuille? Ook dan heb je niet meer dan je pc nodig om aandelen en een selectie fondsen te kopen en te verkopen, vervaldatums en couponbetaaldatums te raadplegen en na te gaan hoe je portefeuille op elk ogenblik is samengesteld.

Online toegang krijgen is heel eenvoudig. Ofwel gebruik je een login, wachtwoord en Digipass, ofwel, en dat is nog gemakkelijker, log je in via itsme. Gebruik je alleen maar een Beobank kredietkaart? Dan heb je zelfs geen Digipass nodig, een login en een wachtwoord volstaan.

Misschien heb je nog vragen, bijvoorbeeld: hoe gebruik ik mijn Digipass, hoe maak ik een login en wachtwoord aan of hoe regel ik mijn bankzaken via internet? De antwoorden vind je beslist in onze FAQ op de Beobank website.

De bank op je smartphone of tablet

Ongeacht of je een iPhone of Android-smartphone gebruikt, de Beobank Mobile-app1 werkt op beide. Zo heb je altijd het saldo van al je rekeningen (ook die van je zaak) binnen handbereik, voer je instantoverschrijvingen uit (de begunstigde ontvangt dan onmiddellijk het geld op zijn rekening), schrijf je geld over tussen je rekeningen, beheer je permanente opdrachten, enz. Volledig veilig inloggen doe je met je persoonlijke en geheime Beobank Mobile-code. Inloggen via de vingerafdrukscanner of de gezichtsherkenning van je smartphone kan ook, als die hiermee is uitgerust.

En er is nog meer! Met de app is het ook kinderspel om je kredietkaartverbruik te consulteren, je verzekeringscontracten te bekijken, een overzicht van je pensioensparen op te vragen, je beleggingsportefeuille te beheren en zelfs een idee van het rendement te krijgen.

Waar kun je de Beobank Mobile-app downloaden? Hoe activeer je die? Hier vind je alle antwoorden.

Alsof het coronavirus nog niet erg genoeg is, proberen oplichters juist in deze periode de persoonlijke gegevens en de bankinformatie van de consumenten te bemachtigen, aldus het hoofd van Europol, de Belgische Catherine De Bolle, in een recent interview met het magazine Knack. Let dus op en lees aandachtig ons artikel over phishing.

 

1De Beobank Mobile-app is geschikt voor smartphones en tablets die iOS gebruiken (versie 11.0 en hoger) of Android (versie 4.4 en hoger).

Hoe kunnen we u helpen?