Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Beobank Moderate Fund: beleggen wordt eenvoudiger

Beobank Moderate Fund: beleggen wordt eenvoudiger

Op welk soort beleggingen moet u zich richten? Aandelen? Obligaties? In welke verhouding? Beobank Moderate Fund* is de ideale oplossing om uw keuze te vereenvoudigen. Dankzij onze specialisten die de portefeuille voor u beheren.

Als individuele belegger hebt u ontelbare opties. Hoe vindt u de juiste oplossing? Een portefeuille samenstellen die perfect overeenstemt met uw noden en uw risicoprofiel is geen makkelijke opdracht. Dankzij het compartiment Beobank Moderate Fund profiteert de belegger ten volle van de kennis van verschillende gespecialiseerde beheerders die toegang hebben tot zeer precieze analysetools. Het doel? Zij beheren alles van a tot z voor de klant.


Open architectuur en onpartijdig advies

Beobank Moderate Fund biedt niet alleen alle voordelen van een compartiment, het is ook volledig in lijn met de open architectuur waar Beobank voor koos. Het compartiment kan beleggen in individuele effecten en Europese ICB’s (beveks en gemeenschappelijke beleggingsfondsen) gepromoot door andere beheerders, waaronder de meest prestigieuze ter wereld. Daardoor is Beobank echt onafhankelijk en absoluut onpartijdig.


Beleggingspolitiek


Het compartiment is een moderate fund. Dat betekent dat het gericht is op klanten die zich conservatief op de markt positioneren en dus weinig risico nemen. Het compartiment streeft er naar om beter te presteren dan de samengestelde referentie-index: 70% Barclays Euro Aggregate TR € + 30% MSCI World TR € door de prestaties te optimaliseren dankzij een discretionair beheer. Daarbij diversifiëren de beheerders op de obligatie- en aandelenmarkten in verschillende geografische zones in overeenstemming met de vooraf bepaalde limieten. De portefeuille wordt natuurlijk regelmatig herbekeken in functie van de risico’s en opnieuw in evenwicht gebracht. Zo blijven de basiskeuzes gerespecteerd. Dat is een van de voordelen van Beobank Moderate Fund. Dankzij de expertise van specialisten die het fonds actief beheren en de producten selecteren, moet de belegger zijn portefeuille niet dagelijks opvolgen of analyseren.

 

 

 

 

 

* Beobank Moderate Fund is een compartiment van de bevek naar Luxemburgs recht Beobank Funds. Gecreëerd op 19/12/2014. Minimuminstapkosten 50 €. De financiële dienstverlening is verzekerd door CACEIS Belgium. De netto-inventariswaarde wordt gepubliceerd in L’Echo en De Tijd. De instapkosten bedragen 3%. Er zijn geen uitstapkosten. Er wordt 25% roerende voorheffing afgehouden van de dividenden uitgekeerd op de distributieaandelen. De ontvangen meerwaarde op de kapitalisatieaandelen kan belast worden volgens de geldende wetgeving. Bij de aankoop van aandelen wordt er een beurstaks van 1,32% (max 2.000 €) aangerekend op de kapitalisatieaandelen. Er wordt geen beurstaks bij instap aangerekend op de distributie- of kapitalisatieaandelen, of bij uitstap op de distributieaandelen.

 

 

Voor u in dit product belegt, leest u best eerst het document Essentiële Beleggersinformatie. Het document Essentiële Beleggersinformatie (in het Nederlands  en het Frans), de prospectus (in het Frans) en het laatste periodieke verslag (in het Frans) zijn gratis beschikbaar in elk Beobank agentschap of bij de financiële dienstverlener in België.

 

 

 

Hoe kunnen we u helpen?