Beleggen en Sparen

Beleggerslexicon

Als u wilt starten met beleggen, leert u best eerst alle basisbegrippen. Wij leggen u elk concept uit in minder dan één minuut.

Verzekeringen

Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

COVID 19 - Informatie over onze dienstverlening

Update 25/3/2020 - In het belang van ieders gezondheid, vragen we om enkel bij je bank langs te gaan voor noodzakelijke of kritische verrichtingen!

Online diensten

Online diensten

De komende weken zullen cruciaal zijn om de huidige gezondheidscrisis in bedwang te houden. Om de risico’s op besmetting voor u en voor onze werknemers te beperken en tegelijkertijd een kwaliteitsvolle service te garanderen, hebben we de volgende maatregelen en aanbevelingen genomen:

In uw agentschap

Onze agentschappen blijven in de week enkel op afspraak open tijdens de gebruikelijke uren. We nodigen u dan ook uit om uw agentschap te bellen om een afspraak te maken voor u er langs gaat.

In het belang van ieders gezondheid, vragen we om enkel bij je bank langs te gaan voor noodzakelijke of kritische verrichtingen!

We zullen overigens proberen om u zoveel mogelijk op afstand te helpen. 

Beobank Service Center staat ook van maandag tot en met vrijdag van 8u00 tot 20u00 uur en op zaterdag van 9u00 tot 12u30 uur voor u klaar op 02 626 50 50

Uw transacties

Wij raden u aan om uw transacties online uit te voeren op uw smartphone, tablet en computer door gebruik te maken van Beobank Online en Beobank Mobile

NEW : Om het besmettingsrisico voor onze klanten en onze werknemers te beperken, kunnen we de overschrijvingslimieten voor Beobank Online of voor de Beobank Mobile- app verhogen zonder dat u daarvoor naar uw agentschap moet gaan. Wenst u uw overschrijvingslimiet te verhogen? Neem dan contact op met uw agentschap via e-mail of per telefoon.


Heeft u nog geen abonnement op internetbankieren?
Neem contact op met uw agentschap of Beobank Service Center op 02 626 50 50. Onze adviseurs begeleiden u bij het openen van een overeenkomst op afstand.

Geef de voorkeur aan het gebruik van bankkaarten voor uw winkeltransacties om te voorkomen dat u in aanraking komt met bankbiljetten en munten.
Deze betaalmiddelen zijn ook erg handig voor uw online aankopen.

We zijn ervan overtuigd dat u zult begrijpen dat het onze gedeelde verantwoordelijkheid is om de verspreiding van het virus tegen te gaan. We volgen de richtlijnen van de FOD Volksgezondheid dan ook nauwgezet op en zullen niet nalaten u op de hoogte te houden indien de situatie evolueert.

 

Hoe kunnen we u helpen?