Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Uw geld verdient een toekomstvisie

Anders consumeren

Onze manier van leven en consumeren verandert. Onze gewoontes drastisch wijzigen, betekent ook risico’s nemen. Risico’s die nodig zijn om uw mentaliteit te veranderen. Voor uw vermogen geldt exact hetzelfde!

Vandaag consumeren we niet langer zoals onze ouders en grootouders. Door de ecologische en economische crisissen, heeft een deel van de bevolking het risico genomen om zijn consumptiegedrag te veranderen. Niet alleen bio, maar ook nabijheid spelen een grote rol: lokale producten en diensten genieten de voorkeur. We investeren ook in duurzaamheid en milieu: via passiefhuizen, elektrische wagens en de nuluitstoot. En we doen dat ook met onze dagelijkse handelingen, bijvoorbeeld door te sorteren, zelf compost te maken, of met een eigen moestuin.

Verandering en evolutie

Rome is niet op één dag gebouwd. De mentaliteit is niet veranderd in enkele maanden. Ze is veranderd omdat enkele personen risico’s hebben genomen. Omdat we hebben gedacht aan de toekomst. Omdat we verder gekeken hebben. Bio, zonnepanelen, passiefhuizen, de elektrische auto, … Ze zijn het resultaat van risico’s nemen, en niet bij de pakken te blijven zitten. Wat zou er gebeuren als we geen zin hadden in verandering? Afwachten en conservatisme veranderen de wereld niet. Dankzij risico's en ideeën zullen we ooit in staat zijn om oceanen te kuisen, minder water te verbruiken en onze CO2-uitstoot drastisch te verminderen.

En wat met uw vermogen?

We zijn geëvolueerd, we denken nu ‘verder’ en toekomstgericht. Niet alleen aan onze toekomst, maar ook aan die van onze al dan niet geboren kinderen en kleinkinderen. Waarom kijken we dan ook niet verder op andere vlakken? Op vlak van vermogen bijvoorbeeld. Waarom blijven we zo statisch met ons geld, terwijl we wel onze manier van leven en consumeren sterk veranderen? We kunnen er immers voor kiezen om ons geld niet langer te laten slapen, maar om het actief te beheren met een lange termijnstrategie. Alleen door uw vermogen wakker te schudden, behaalt u rendement. Het is ook een manier om te beleggen in duurzame projecten, of gewoon om de toekomst vanuit een langetermijnperspectief te bekijken.

Hoe kunnen we u helpen?