Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Zo betaalt u snel en eenvoudig met uw smartphone of tablet

Zo betaalt u snel en eenvoudig met uw smartphone of tablet

Met de Bancontact/Mister Cash-app betaalt u snel en eenvoudig met uw smartphone of tablet. Handig als u geen cash geld op zak hebt of als u vlot online wilt betalen.

Snel en eenvoudig

Met de Bancontact/Mister Cash-app kunt u tot 250 euro per dag snel en eenvoudig betalen. Ontvangen kan elke dag tot 500 euro.

Wat hebt u daarvoor nodig? Een smartphone of tablet en een Bancontact-kaart. Met de app kunt u bijvoorbeeld de rekening betalen op restaurant of café. Handig als u geen cash geld op zak hebt. Maar u kunt ook snel geld overschrijven op de rekening van een vriend. De app is gratis te downloaden (via de App store of via Google Play).

Veilig

Maar wat als uw smartphone of tablet gestolen wordt? Als de dief niet over uw pincode voor de app beschikt, kunnen er geen betalingen worden uitgevoerd. Als de dief over uw pincode beschikt, kunnen betalingen tot 250 euro worden uitgevoerd. Daarnaast geldt dezelfde procedure als u uw bankkaart verliest. U belt gewoon naar Card Stop (078 170 170) en zij blokkeren de app op uw toestel.

Hoe werkt het?

Als u de app hebt gedownload gaat betalen heel vlot. Wilt u een rekening betalen op restaurant of op café? Bij handelaars die mobiel betalen met Bancontact/Mister Cash aanbieden, ontvangt u voortaan een ticket met een QR-code. Volg dan deze drie stappen:

  1. Open de app op uw toestel
  2. Scan de QR-code op het ticket
  3. Controleer het bedrag, voer uw pincode in en klaar!

Of wilt u snel wat geld storten op de rekening van een vriend of familielid? Ook dat gaat heel snel:

  1. Open allebei de app op uw toestel
  2. De ontvanger klikt op ‘ontvangen’ en voert het bedrag in
  3. De betaler scant de QR-code die verschijnt, geeft zijn pincode in en klaar!

En bij onlinebetalingen? Kies de app als betaalmethode in de webshop, scan de QR-code met uw toestel, geef uw pincode in en klaar!

 

Hoe kunnen we u helpen?