De Go zichtrekening

De gratis zichtrekening waarmee u al uw dagelijkse geldzaken beheert

De Go rekening van Beobank is de ideale zichtrekening voor wie zijn dagelijkse geldzaken volledig online, via zijn smartphone of via Beobank SelfBanking wil regelen. Overal en op elk moment.

Online aanvragen

Uw voordelen

 • Gratis rekening: : u krijgt 1 bankkaart met onder andere de diensten Bancontact en Maestro om overal ter wereld1 te betalen en geld af te halen, een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro in de Europese eengemaakte betaalruimte SEPA, een maandelijks rekeninguittreksel in elektronisch formaat,…

 • Altijd en overal toegang tot u rekening via uw computer, uw smartphone, per telefoon 2, of in een Beobank SelfBanking.

 • ‘Contactloos’ betalen met uw bankkaart, een snelle, eenvoudige en veilige manier om uw kleine uitgaven te regelen zonder uw bankkaart in de betaalterminal te steken.

Details

Gratis zichtrekening met volgende diensten:

 • Opening en beheer van de rekening.
 • Bankkaart met de diensten Bancontact en Maestro voor de rekeninghouder.
 • Een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro in de SEPA-zone (de Europese eengemaakte betaalruimte): overschrijvingen, betalingen, geldafhalingen, domiciliëringen, permanente opdrachten.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Online, voor het beheer van uw rekeningen vanaf uw computer. Zeer eenvoudig en in alle veiligheid, dankzij een systeem van identificatie en validatie door middel van een ‘Digipass’2.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Mobile, waarmee u in alle veiligheid, altijd en overal toegang hebt tot uw rekeningen en kredietkaarten via uw smartphone2.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Service Center, de bank via telefoon op het nummer +32 (0)2 626 50 502.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank SelfBanking, automaten in de beveiligde toegangszones van bepaalde Beobank agentschappen om het merendeel van uw courante banktransacties uit te voeren.
 • Maandelijks rekeninguittreksel in elektronisch formaat.

Wenst u meer betaalflexibiliteit op uw zichtrekening? We hebben de oplossing voor u. Contacteer uw agentschap voor meer informatie3.

‘Contactloos’ betalen met uw bankkaart

Voor uw kleine uitgaven hoeft u uw bankkaart niet meer in de betaalterminal te steken. U houdt gewoon uw kaart vlakbij de betaalterminal, en uw betaling is geregeld. Dat is een snelle, eenvoudige en veilige manier om uw kleine uitgaven te regelen, zonder extra kosten!

Veilig betalen op internet via de Bancontact en Maestro functies van uw bankkaart

De veiligheid van het betalen is bij aankopen via internet van het grootste belang. Dankzij de 3D Secure technologie gekoppeld aan uw bankkaart, kan dit voortaan nog veiliger. Hier vindt u meer info.

Wilt u meer? Ontdek de bijkomende diensten.

Bankkaart met de diensten Bancontact
en Maestro voor de mede-rekeninghouder
1,50€ per maand
Papieren overschrijvingen aan het loket 0,50€ per verrichting
Geldafhalingen aan het loket 0,50€ per verrichting
Inning van cheques 0,50€ per verrichting
Uitgifte van bankcheque 10€ per cheque
Hernieuwing en vervanging verloren of gestolen kaart 6,05€

Maakt u geregeld gebruik van deze betalende diensten?
Dan kunt u misschien een Plus zichtrekening overwegen?

Let op, geld lenen
kost ook geld

Documenten

1 Met uitzondering van Cuba, Iran, Soedan, Birma (Myanmar), Syrië, Noord-Korea.

2 Excl. telefoonkosten en internetabonnement.

3 Kredietopening onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier.