Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Betalen voor kerstcadeautjes en het kerstdiner kan op drie manieren

De beste manieren om te betalen in de kerst- en nieuwjaarsperiode

Jong en oud kijken elk jaar vol ongeduld uit naar de feestelijke en gezellige dagen rond Kerstmis en Nieuwjaar. Bent u er klaar voor? En vooral: hoe betaalt u in alle gemoedsrust?

2020 ligt bijna achter ons, maar eerst wachten ons nog de feestdagen. Ook in de huidige moeilijke omstandigheden blijft het leuk om elkaar kerstcadeautjes te geven en heerlijk te tafelen binnen de gezinsbubbel of met één of twee gasten. Maar ook aan feesten hangt een prijskaartje. Daarom zetten wij alle mogelijkheden om makkelijk en veilig te betalen op een rijtje.

Kredietkaart voor uw online koopjes

Zweert u bij e-commerce? Dan is een kredietkaart vaak een handig middel om aankopen te betalen. Maar niet alle kredietkaarten bieden u hetzelfde. Neem nu de Beobank Extra Mastercard. Met deze voordelige kaart kunt u niet alleen in de winkel en online op krediet kopen, maar ook van andere voordelen genieten. Zo biedt deze kaart u kortingen op uw aankopen, bent u verzekerd voor uw aankopen en kan u op uw eigen ritme terugbetalen.

Contactloos betalen: moeiteloos

Om uw cadeautjes of kerstkalkoen te kopen hoeft u tegenwoordig geen cash meer op zak te hebben. Contactloos betalen is trouwens altijd beter, want veiliger en hygiënischer. De meeste debet- en creditkaarten beschikken nu over de functie “contactloos betalen”. Het kan zelfs met uw smartphone, als u de app Payconiq by Bancontact installeert en uw bankkaart registreert. In de winkel scant u de QR-code of houdt u uw smartphone voor de terminal van de handelaar. Dergelijke betalingen verlopen veilig en kosteloos.

Apps om kosten te delen

Eerlijk duurt het langst, zegt het spreekwoord, en ook in familiekring is het aangenaam als iedereen vlot zijn deel betaalt. Rond de feestdagen valt er nogal wat te delen: een gemeenschappelijk cadeau, de ingrediënten voor de feestmaaltijd, de drank die iemand heeft meegebracht, … Met diverse apps - Splitwise, Tricount of Splid, om er maar enkele te noemen - verdeelt u alle uitgaven en gemeenschappelijke kosten eerlijk over alle deelnemers. Betalen gaat vervolgens al even makkelijk, met de Beobank Mobile app. De app is ideaal om altijd en overal met uw smartphone of tablet overschrijvingen uit te voeren, de stand van uw rekeningen te checken of uw rekeningen te beheren.

Hoe kunnen we u helpen?