Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

KRC Genk en Beobank maken van december de warmste maand!

Samen voor de warmste maand in Limburg

De supporters van KRC Genk hebben weer eens getoond dat ze een hart van goud hebben: op 21 oktober zamelden ze maar liefst 10.000 kg voedsel in, waarmee de vereniging Vincentius een berg voedselpakketten maakte voor kansarme gezinnen.

Dat overweldigende succes inspireerde KRC Genk om samen met Beobank een speciale eindejaarsactie te lanceren. En we zien het groots, want 13 Limburgse Vincentius-afdelingen vragen onze hulp. Samen met alle Genk-supporters en Beobank-klanten gaan we dus voluit voor de warmste maand!

Van 3 tot en met 14 December kan je in elk Limburgs Beobank agentschap (Genk, Lanaken, Hasselt, Zonhoven, Maasmechelen, Tongeren, Heusden, Bree, St Truiden, Beringen, Leopoldsburg, Lommel, Neerpelt en Tessenderlo) suiker, melk of rijst binnenbrengen. Alles wat we inzamelen, nemen we op 16 december mee naar de thuiswedstrijd van KRC Genk tegen KV Oostende.

Dus aan alle supporters en al onze klanten: Toon alsjeblieft jullie warm hart! Samen maken we niet alleen het verschil voor een heleboel gezinnen… maar maken we van december ook de allerwarmste maand in heel Limburg!

Deze jonge supporters zijn er alvast klaar voor:
https://www.youtube.com/watch?v=rOjxkTPKRW0

Hoe kunnen we u helpen?