Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Op vakantie? Regel tijdig uw betalingen

Kies voor een bestendige opdracht, domiciliëring of overschrijving met memodatum

Betaald tijdens uw afwezigheid

Ook terwijl u op vakantie bent, is het belangrijk om uw betalingsverkeer ononderbroken te laten doorlopen. Zo voorkomt u aanmaningen en extra kosten.

Bij Beobank vindt u verschillende mogelijkheden om uw betalingen vlot, snel en veilig vooraf te regelen. Zo bent u er zeker van dat ook tijdens uw afwezigheid alles goed verloopt.

Bestendige opdracht

Krijgt u regelmatig facturen met een vast bedrag? Dan kunt u die eenvoudig betalen met een bestendige opdracht. In dat geval gaat er op vaste tijdstippen een vast bedrag van uw rekening. Handig voor het afbetalen van bijvoorbeeld een autolening. 

Een bestendige opdracht regelt u makkelijk online, en kunt u net zo eenvoudig ook weer stopzetten.

Domiciliëring

Hebben uw facturen variabele bedragen? Dan kunt u met de leverancier een domiciliëring opstellen. Daarmee geeft u hem toestemming om het verschuldigde bedrag telkens automatisch van uw rekening te halen. Dit is een handige oplossing voor bijvoorbeeld uw internetfactuur.

Om een domiciliëring te regelen, kunt u bij de leverancier de nodige documenten opvragen, en ingevuld aan hem terugbezorgen.

Wilt u de terugbetalingen van uw Beobank kredietkaart via domiciliëring regelen? Bel dan Beobank Service Center (02 626 50 50, ma-vrij 8u tot 20u en zat 9u tot 12u30).

Memodatum

Er zijn ook kosten waarvan u vooraf al weet dat ze komen. Denk aan de vernieuwing van een abonnement, uw lidgeld in de sportclub of de factuur van uw ruitenwasser. Die zou u voor uw vertrek al kunnen betalen. Anderzijds is het jammer om die bedragen veel te snel van uw rekening te halen. Een betere oplossing is de betaling met memodatum. Die gebruikt u heel eenvoudig via Beobank Online: u voert uw betaling in zoals u gewend bent, alleen noteert u deze keer ook een datum bij ‘memodatum’. Wij zorgen ervoor dat uw betaling precies op die datum wordt uitgevoerd.

Voordelen

Met een zichtrekening bij Beobank zijn al deze toepassingen mogelijk, en bovendien in enkele muisklikken geregeld.

De Go rekening is een gratis zichtrekening waarmee u al uw dagelijkse geldzaken beheert.

  • Gratis rekening:1 bankkaart met onder andere de diensten Bancontact en Maestro om overal ter wereld1 te betalen en geld af te halen, een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro in de Europese eengemaakte betaalruimte SEPA, een maandelijks rekeninguittreksel in elektronisch formaat,…
  • Altijd en overal toegang tot u rekening via uw computer, uw smartphone, per telefoon2, of in een Beobank SelfBanking.

  • ‘Contactloos’ betalen met uw bankkaart, een snelle, eenvoudige en veilige manier om uw kleine uitgaven te regelen zonder uw bankkaart in de betaalterminal te steken.

Goed geregeld

Breng vandaag nog uw betalingsverkeer in orde, en vertrek zorgeloos op vakantie. Twijfelt u nog een beetje tussen de verschillende mogelijkheden?
Neem even contact op met Beobank Service Center op 02 626 50 50. We kiezen graag samen met u de beste oplossing.

 

1 Met uitzondering van Cuba, Iran, Soedan, Birma (Myanmar), Syrië, Noord-Korea.
2 Excl. telefoonkosten en internetabonnement.

 

Hoe kunnen we u helpen?