Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

5 belangrijke redenen om een afspraak te maken met uw bankadviseur

Uw Beobank-adviseur is er voor u.

Door naar u te luisteren en de juiste vragen te stellen, helpt uw Beobank-adviseur u om uw projecten concreet vorm te geven. Deze gepersonaliseerde aanpak is vandaag de dag nog belangrijker.

U regelt misschien veel zaken online, van winkelen en tv-kijken tot online bankieren. Uw alledaagse financiën beheren via de app of de website is dan ook superhandig, maar voor sommige financiële plannen wil u toch echt persoonlijk advies. De relatie met uw adviseur blijft dan ook van essentieel belang om uw toekomstplannen, persoonlijke dromen of professionele uitdagingen te verwezenlijken.

5 goede redenen

Nog niet overtuigd? Dan geven we u graag 5 belangrijke redenen om meteen een afspraak te maken met uw bankadviseur.

  1. U bent uniek en enkel als uw bankadviseur uw situatie en uw verwachtingen kent, kan hij of zij u begeleiden om de meest geschikte oplossingen te vinden voor uw financiële behoeften.
  2. Hebt u een hypothecair krediet1 nodig om een huis te kopen? Ook dan maakt u het best een afspraak met uw adviseur om de mogelijkheden te bespreken en uw aanvraag in te dienen.
  3. Wil u beleggen2, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Uw adviseur geeft u graag persoonlijk en doordacht advies, aangepast aan uw situatie. Ontdek onze beleggingsaanpak en maak vandaag nog een afspraak met uw adviseur.
  4. Uw adviseur bereidt samen met u uw toekomstplannen voor, of u nu wil investeren in een tweede verblijf, een eerste rekening openen voor uw kinderen en hen helpen om op eigen benen te staan, een eigen zaak wil beginnen of het einde van uw loopbaan voorbereiden, ...
  5. Heeft u soms financiële uitdagingen of zorgen? Uw adviseur is uw belangrijkste contactpersoon binnen de bank, dus ook hiervoor kan u bij hem of haar terecht. Hij of zij zal o.a. met u bespreken hoe u uw budget kan beheren.

Maak een afspraak!

U merkt het: uw alledaagse financiën beheert u snel en makkelijk online, maar op belangrijke momenten in uw leven staan we u graag bij met persoonlijk advies. Online of offline: we helpen u graag op de best mogelijke manier verder. Maak vandaag nog een afspraak met uw Beobank-adviseur en laat hem of haar u helpen bij het verwezenlijken van al uw projecten.

Nog geen klant bij Beobank?

Kom gerust eens langs voor een gesprek over uw toekomstplannen. We helpen u graag verder!

Maak een afspraak

1Hypothecair krediet, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord.

2Wij herinneren u eraan dat beleggingsproducten blootgesteld zijn aan risico’s met inbegrip van een mogelijk verlies van het belegde kapitaal. Beleggingsproducten zijn geen bankdeposito's en worden niet gewaarborgd door Beobank NV/SA.

Hoe kunnen we u helpen?