Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

7 goede redenen om een afspraak te maken met uw bankadviseur

Uw Beobank-adviseur is er voor u.

Door naar u te luisteren en de juiste vragen te stellen, helpt uw Beobank-adviseur u om uw projecten concreet vorm te geven. Deze gepersonaliseerde aanpak is in tijden als de onze nog belangrijker.

Sinds de coronacrisis bent u het misschien gewend geraakt om enkel via de computer of smartphone contact op te nemen met uw bank. Natuurlijk maakt digitale technologie ons dagelijks leven gemakkelijker, maar ze kan nooit direct contact vervangen. De relatie met uw persoonlijke adviseur blijft van essentieel belang om uw toekomstplannen, persoonlijke dromen of professionele uitdagingen te verwezenlijken.

7 goede redenen

Nog niet overtuigd? Dan geven we u graag 7 goede redenen om meteen een afspraak te maken met uw bankadviseur.

  1. Om de balans van uw financiële situatie op te maken na crisis. Hebt u meer gespaard of hebt u uw reserves moeten aanspreken omdat uw beroepsactiviteit stillag?
  2. U bent uniek en enkel als uw bankadviseur uw situatie en uw verwachtingen kent, kan hij of zij u begeleiden om de meest geschikte oplossingen te vinden voor uw financiële behoeften: krediet, beleggingen, verzekeringen, ...
  3. Uw bankadviseur kan al uw vragen of twijfels beantwoorden en u duidelijk de voor- en nadelen van uw financiële beslissingen uitleggen.
  4. Hij of zij bereidt samen met u uw toekomstplannen voor, of u nu wilt investeren in een tweede huis, uw kinderen wilt helpen om op eigen benen te staan, een eigen zaak wilt beginnen of het einde van uw loopbaan voorbereiden, ... Kortom, zij zijn mee.
  5. Uw bankadviseur is uw belangrijkste contactpersoon binnen de bank, dus u kan bij hem of haar terecht voor uw eventuele financiële problemen.
  6. Hij of zij kan u helpen uw budget aan te passen en te sparen om uw projecten waar te maken.
  7. En natuurlijk is het veel aangenamer om bij een kop koffie persoonlijk te bespreken wat uw plannen zijn en hoe u ze kan verwezenlijken.

Maak een afspraak!

Voor een goede nieuwe start maakt u toch gewoon een afspraak met uw Beobank-adviseur en blijft u contact houden. Zo kan hij of zij u in alle objectiviteit blijven voorthelpen. Het is immers de rol van de bankadviseur om u te helpen de projecten die u dierbaar zijn te verwezenlijken.

Nog geen klant bij Beobank? Ontdek dan hier wat we u te bieden hebben, wat uw profiel ook is.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Lening op afbetaling, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier.

Hoe kunnen we u helpen?