Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Komt u eens langs? Wij vinden uw relatie met de bank opnieuw uit

Uw adviseur is een mens van vlees en bloed!

Hoe lang is het geleden dat u uw bankadviseur nog “fysiek” hebt gezien? Ook in deze digitale tijden blijft menselijk contact onvervangbaar. Anders vervreemdt u van uw bank …

Uit het oog, uit het hart, zegt het spreekwoord. En daarom verdient u meer dan alleen maar digitale contacten met uw bank, hoe handig die soms ook zijn. Onze adviseurs maken graag tijd voor u. Ze willen u persoonlijk ontmoeten, welke vraag u ook hebt. Koestert u kleine of grote plannen? Wij maken altijd evenveel tijd voor u en luisteren aandachtig. Mensen van vlees en bloed die met elkaar praten, misschien is dat de essentie van de moderne bankrelatie? Maak dus snel een afspraak met uw eigen Beobank-adviseur!


Uw leven is uniek, uw behoeften ook

De tijd dat ons leven volgens een vast patroon verliep, ligt lang achter ons. Er gebeurt nu zoveel. De samenleving evolueert razendsnel, ons leven is elke dag anders. We leren levenslang bij, huwelijken en scheidingen wisselen elkaar af, we leven in een nieuw samengesteld gezin, werken soms als loontrekkende, soms als zelfstandige, we nemen loopbaanonderbreking en gaan op reis, … Elk moment is uniek en u kan niet alles voorzien. Soms is snel aanpassen de boodschap, met gepersonaliseerde financiële oplossingen. Maar met wie praat u dan als u de naam van uw bankier niet kent?

Bij Beobank krijgt u alle contactgegevens van uw persoonlijke adviseur. Die nauwe band is essentieel om alles uit het leven te halen!


Dromen die uitkomen, dat verdient u

Aan plannen en projecten geen gebrek: van een wekenlang avontuur op een zeiljacht tot de aankoop van een elektrische fiets. Van de oprichting van uw eigen bedrijf tot de installatie van zonnepanelen op uw dak. Van een zwerftocht met een kampeerauto door Europa tot de renovatie van uw terras. Van het aanleggen van een moestuin tot de buitenlandse studie van uw kinderen … Deze en vele andere dromen vragen om een plan en middelen. Durft u geen contact opnemen met uw bank? Zoals in elke relatie geldt ook hier: alles begint met vertrouwen!

Uw Beobank-adviseur kent u en luistert naar u. Hij of zij vindt uw plannen op voorhand nooit gek of onuitvoerbaar. En als het toch een “neen” wordt, dan krijgt u uitvoerig te horen waarom.


Samen staan we sterker

Om u oplossingen te bieden voor uw behoeften, nu en later. Om uw dromen te doen uitkomen. Om u wegwijs te maken in financiële zaken. Om een wederzijdse vertrouwensrelatie met uw bankier uit te bouwen. Om al deze redenen (en nog veel meer): maak een afspraak met uw Beobank-adviseur en blijf contact houden. Hij begeleidt u zonder enig vooroordeel, want voor u zorgen is zijn opdracht. Hij begrijpt u en zit op uw golflengte. Maak dus zeker gebruik van de adviezen en tips die hij u graag geeft.

Voor Beobank zijn er geen “kleine” klanten. Wij staan open voor iedereen, luisteren naar alle wensen. Wij zijn een bank waar iedereen welkom is. Probeer het eens, u zal blij verrast zijn.

Een vrijblijvend gesprek?

Maak een afspraak

Hoe kunnen we u helpen?