Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Komt u eens langs? Onze adviseurs staan voor u klaar

Uw adviseur is een mens van vlees en bloed!

Menselijk contact is en blijft belangrijk. Dat geldt voor uw vrienden en familie, maar zeker ook voor uw bankadviseur. Want hoezeer we de digitalisering van de banksector ook toejuichen, voor de belangrijke dingen in uw leven zien we u graag face to face.

Online bankieren via Beobank Online of Beobank Mobile, een kredietkaart aanvragen of een nieuwe betaalrekening openen: sommige dingen zijn nu eenmaal makkelijker digitaal. Maar bij de grote stappen in uw leven begeleiden we u graag. Wil u beginnen met beleggen of hebt u plannen om te verhuizen ? Zowel voor uw kleine als voor uw grote plannen maken onze adviseurs graag tijd. U krijgt een persoonlijke adviseur toegewezen en kan hem of haar steeds contacteren via zijn of haar contactgegevens.


Uw leven is uniek, uw behoeften ook

De tijd dat ons leven volgens een vast patroon verliep, ligt lang achter ons. Vandaag de dag gebeurt er zoveel. De samenleving evolueert razendsnel, ons leven is elke dag anders. We leren levenslang bij, huwelijken en scheidingen wisselen elkaar af, we leven in nieuw samengestelde gezinnen, werken soms als loontrekkende, soms als zelfstandige, we nemen loopbaanonderbreking en gaan op reis, … Elk moment is uniek en u kan niet alles voorzien. Soms is snel aanpassen de boodschap, met gepersonaliseerde financiële oplossingen. En op die momenten staat uw persoonlijk adviseur voor u klaar.


Dromen die uitkomen, dat verdient u

Aan plannen en projecten geen gebrek: van een wekenlang avontuur op een zeiljacht tot de aankoop van een elektrische fiets. Van de oprichting van uw eigen bedrijf tot de installatie van zonnepanelen op uw dak. Van een zwerftocht met een kampeerauto door Europa tot de renovatie van uw terras. Van het aanleggen van een moestuin tot de buitenlandse studie van uw kinderen … Deze en vele andere dromen vragen om een plan en middelen.

Hierbij kan uw bank u helpen. Omdat alles begint met vertrouwen, luistert uw Beobank-adviseur eerst en vooral naar uw plannen. Hij of zij kent u, weet waar u van droomt en waar uw prioriteiten liggen.


Samen staan we sterker

Voor Beobank zijn er geen ‘kleine’ klanten. Wij staan open voor iedereen en luisteren naar alle wensen. Wij zijn een bank waar iedereen welkom is. Om u oplossingen te bieden voor uw behoeften, nu en later. Om uw dromen te doen uitkomen. Om u wegwijs te maken in financiële zaken. Om een wederzijdse vertrouwensrelatie met uw bankier uit te bouwen. Om al deze redenen en nog veel meer. Spring gerust eens binnen en ontdek het zelf. Uw adviseur begeleidt u zonder enig vooroordeel, begrijpt u en zit op uw golflengte. Zijn of haar adviezen en tips maken het leven makkelijker. Maak vandaag nog een afspraak met uw Beobank-adviseur en ontdek de voordelen zelf.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Lening op afbetaling, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier.

 

Een vrijblijvend gesprek?

Maak een afspraak

Hoe kunnen we u helpen?