Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Reizen, shoppen, vrije tijd: welke kredietkaart is het meest geschikt?

Kredietkaart

Aan kredietkaarten zijn heel wat bijkomende voordelen verbonden: haal er het beste uit door te kiezen voor de kaart die het best bij uw levensstijl past.

Dankzij een kredietkaart beschikt u overal ter wereld en ook online over een gepaste betaalmogelijkheid. Maar het aanbod is groot. Al naargelang uw levensstijl is er beslist een kaart die u tal van voordelen biedt om volop te genieten van uw leven als kersvers gepensioneerde.

Gerust op reis

Na een drukke carrière wilt u de wereld ontdekken om te ontspannen en/of op avontuur te gaan. Kies dan voor een kredietkaart speciaal voor reizigers. Globaal combineert die verschillende (tot 8) zeer nuttige verzekeringen: annulering, internationale bijstand, reisongevallen, schade aan een huurwagen, enzovoort. U kunt met een gerust gemoed reizen en tegelijk spaart u nog miles2 ook! Elke euro die u uitgeeft met dit type kredietkaart levert u 1 mile op, die u vervolgens kunt gebruiken om internationale vlieg- of treintickets te kopen. U kunt ook profiteren van andere voordelen, zoals toegang tot de luchthavenlounge (in geval van vertragingen van uw vlucht).

Shoppingaddict

Bent u op zoek naar een handige, veilige kredietkaart om uw winkelervaring naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn kredietkaarten met cashback1 iets voor u. Concreet krijgt u met deze kaart korting op uw aankopen in de winkel of online. Bovendien kunt u rekenen op 3 bijkomende verzekeringen: een aankoopverzekering (in geval van diefstal of accidentele schade), een verlengde garantie van 1 jaar op elektrische, elektronische en computerapparatuur (boven op de fabrieksgarantie van 2 jaar) en een verzekering voor uw online aankopen (in geval van niet-levering of beschadiging). Kortom, u kunt met een gerust hart winkelen met een stijlvolle kaart in de kleur van uw keuze.

Altijd onderweg

U zit nooit stil: winkelen, het land ontdekken, uw (klein)kinderen en vrienden bezoeken? Ontdek de Q8 World Mastercard van Beobank! Die biedt een aankoopverzekering, een jaar verlengde garantie op elektrische, elektronische en computerapparatuur en een verzekering voor uw online aankopen en cashback. U krijgt 2% korting (en zelfs 4% korting gedurende de eerste drie maanden) op uw tankbeurten en aankopen bij Q8 tankstations.

Maak uw plannen concreet

U leeft in het nu: uzelf verwennen, gezellig uit eten gaan met vrienden, genieten van de eenvoudige dingen en niet wachten om ze aan te schaffen. Wilt u een betaalmiddel dat overal wordt aanvaard en dat u een extra verzekering biedt op uw aankopen? Met flexibele kredietkaarten kunt u uw plannen uitvoeren, of het nu gaat om een onvergetelijke ervaring, het boeken van een hotelkamer of het verwennen van de "jongste in de familie".

Wilt u professioneel advies zodat u de juiste keuze maakt uit het aanbod van kredietkaarten?

Neem dan contact op met uw Beobank-adviseur.

Een afspraak maken

1Alleen geldig voor uw aankopen (niet voor geldafhalingen, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten, overschrijvingen van de kredietkaartrekening, aankopen van cryptogeld en transacties via een tussenpersoon zoals een e-wallet of een betalingsplatform als deze aan cash transacties worden gelijkgesteld. De korting wordt telkens automatisch in mindering gebracht op het uittreksel dat volgt op het uittreksel waarop uw aankoop verschijnt. Er wordt maximum 100 euro terugbetaald per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet. Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het Cashback-programma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hier minimum 2 maanden op voorhand van op de hoogte worden gebracht.

2Geldafhalingen, de jaarlijkse bijdrage, kosten, intresten, overschrijvingen van de kredietkaartrekening, aankopen in cryptomunten en transacties via een tussenpersoon zoals een elektronische portefeuille geven geen recht op Miles. U kunt per kalenderjaar maximaal 45.000 Miles sparen (de teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet) en de Miles blijven 4 jaar geldig. Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het getrouwheidsprogramma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hier minimum 2 maanden op voorhand van op de hoogte worden gebracht.

Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. 

Let op, geld lenen kost ook geld

Hoe kunnen we u helpen?