Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Reizen, shoppen, vrije tijd: welke kredietkaart is het meest geschikt?

Kredietkaart

Extra cashback, miles sparen, bijkomende verzekeringen, … Aan de meeste kredietkaarten zijn heel wat extra voordelen verbonden. Maar welke kredietkaart past het best bij uw levensstijl?

Dankzij een kredietkaart beschikt u overal ter wereld en ook online over een gepaste betaalmogelijkheid. Maar het aanbod is groot, en elke kaart komt met andere voordelen. Wij zetten ze graag voor u op een rij.

Maak uw plannen concreet

Leeft u vooral in het nu en verwent u zichzelf graag? Of wil u niet wachten om dagelijkse aankopen te doen? Met Visa Gold beschikt u over een kredietkaart die overal aanvaard wordt1 en geniet u automatisch van 3 exclusieve verzekeringen2: een aankoopverzekering, verlengde garantie en safe online. Zo kan u al plannen uitvoeren, of u nu wil betalen voor een onvergetelijke ervaring, een hotelkamer wil boeken of de laatste bluetooth speaker kopen.

Naar hartenlust shoppen

Bent u op zoek naar een handige, veilige kredietkaart om uw winkelervaring naar een hoger niveau te tillen? Dan is de Extra Mastercard iets voor u. Deze kredietkaart levert u namelijk 1% cashback3 op bij al uw aankopen, online én in de winkel! Bovendien kunt u rekenen op 3 bijkomende verzekeringen4: een aankoopverzekering (in geval van diefstal of accidentele schade), een verlengde garantie van 1 jaar op elektrische, elektronische en computerapparatuur (bovenop de fabrieksgarantie van 2 jaar) en een verzekering voor uw online aankopen (in geval van niet-levering of beschadiging)5.

De Extra Mastercard biedt u ook tal van Mastercard-voordelen, waaronder Priceless, waarmee u onvergetelijke ervaringen kunt beleven. Kortom, u kunt met een gerust hart winkelen met een stijlvolle kaart in de kleur van uw keuze.

Gerust op reis

Wil u de wereld ontdekken en is geen avontuur u te groot? Dan is de Elite Travel Mastercard de kredietkaart voor u. Deze kaart werd speciaal ontworpen voor reizigers en combineert (tot acht) verschillende nuttige verzekeringen6: annulering, internationale bijstand, reisongevallen, schade aan een huurwagen, … U kunt met een gerust gemoed reizen en tegelijk spaart u nog miles7 ook! Elke euro die u uitgeeft met dit type kredietkaart levert u 1 mile op, die u vervolgens kunt gebruiken om internationale vlieg- of treintickets te kopen. U kunt ook profiteren van andere voordelen, zoals toegang tot de luchthavenlounge (in geval van vertragingen van uw vlucht) dankzij de Flight Delay Pass. Geniet ook van Fast Tracks en reserveer prioritaire toegang tot de veiligheidscontrole van deelnemende luchthavens*

Altijd onderweg

Zit u nooit stil? Winkelen, het land ontdekken, familie en vrienden bezoeken, … Ontdek dan de Q8 World Mastercard. Deze kaart biedt u cashback: u geniet van 2% korting op tankbeurten en aankopen bij Q8-tankstations (zelfs 4% gedurende de eerste drie maanden)8.Profiteer ook van een reeks verzekeringen, zoals een aankoopverzekering, een jaar verlengde garantie op elektrische, elektronische en computerapparatuur, een verzekering voor uw online aankopen en een verzekering voor materiële schade aan een huurvoertuig.9.

De kredietkaart gevonden die het best bij u past?

Vraag uw kaart online aan

1 Er zijn enkele landen waar u de Beobank-kredietkaart niet kunt gebruiken.

2 Check de voorwaarden van de verzekeringen hier.

Alleen geldig voor uw aankopen (niet voor geldafhalingen, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten, overschrijvingen van de kredietkaartrekening, aankopen van cryptogeld en transacties via een tussenpersoon zoals een e-wallet of een betalingsplatform als deze aan cash transacties worden gelijkgesteld. De korting wordt telkens automatisch in mindering gebracht op het uittreksel dat volgt op het uittreksel waarop uw aankoop verschijnt. Er wordt maximum 100 euro terugbetaald per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet. Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het Cashback-programma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hier minimum 2 maanden op voorhand van op de hoogte worden gebracht.

4 Beobank heeft deze verzekeringen afgesloten ten voordele van de houders van een Beobank Extra Mastercard, Beobank Visa gold en Beobank Elite Travel Mastercard. Deze dekkingen worden verzekerd bij de onderneming Europ Assistance Belgium, BTW BE 0738.431.009 RPR Brussel, Kantersteen 47, 1000 Brussel, Belgisch filiaal van Europ Assistance SA, verzekeraar naar Frans recht met maatschappelijke zetel te 2, rue Pillet-Will te 75009 Parijs, Frankrijk (451 366 405 RCS Parijs), erkend onder code 0888 voor de takken 1, 9, 13, 16 en 18, onder toezicht van de Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel. Europ Assistance verwerkt uw persoonsgegevens in overeenstemming met de GDPR-voorschriften. U vindt alle informatie tot de verwerking van uw persoonsgegevens in de privacyverklaring op: www.europ-assistance.be/nl/privacy. Elke klacht kan worden gericht aan de Complaints Officer, complaints@europ-assistance.be, tel.: 02/ 541 90 48 of aan de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Raadpleeg de Algemene Voorwaarden voor meer info rond de definities, dekkingen, waarborgen, vergoedingen, uitsluitingen en aangifteprocedures na schade. Bij geschillen hebben de Algemene Voorwaarden van de verzekeringen voorrang.

5 Check de voorwaarden van de verzekeringen hier.

6 Check de voorwaarden van de verzekeringen hier.

7 Geldafhalingen, de jaarlijkse bijdrage, kosten, intresten, overschrijvingen van de kredietkaartrekening, aankopen in cryptomunten en transacties via een tussenpersoon zoals een elektronische portefeuille geven geen recht op Miles. U kunt per kalenderjaar maximaal 45.000 Miles sparen (de teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet) en de Miles blijven 4 jaar geldig. Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het getrouwheidsprogramma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hier minimum 2 maanden op voorhand van op de hoogte worden gebracht.

8 Check de voorwaarden van de verzekeringen hier.

Voorstel geldig voor aanvragen tot en met 31/12/2023. Gedurende de eerste 3 maanden na de toekenning van uw nieuwe kredietkaart krijgt u 4% korting op uw Q8 tankbeurten die u in België met uw kaart betaalt. Na 3 maanden krijgt u 2% korting. Bovendien ontvangt u 0.5% korting op al uw andere aankopen (behalve bij andere tankstations) in België en in het buitenland. Alleen geldig voor aankopen (niet voor geldafhalingen, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten, automatische betalingen en overschrijvingen van de kredietkaartrekening). De korting wordt telkens automatisch in mindering gebracht op het rekeninguittreksel dat volgt op het uittreksel waarop uw aankoop verschijnt. Er wordt maximum 250 euro terugbetaald per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet. Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het Cash Back programma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hiervan minimum 2 maanden op voorhand op de hoogte worden gebracht.

* Geldig op alle luchthavens die bij dit programma zijn aangesloten, lijst beschikbaar op Mastercard Travel Experiences

Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. 

Let op, geld lenen kost ook geld

Hoe kunnen we u helpen?