Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Q8

Q8 World Mastercard

 • 10% korting op uw tankbeurten bij Q8 in België gedurende 3 maanden, daarna 2%
 • 0,5% korting op uw andere aankopen
information

Gezien sociale afstandsmaatregelen kan de verwerking van uw aanvraag volledig op afstand verwerkt worden, ook wanneer deze verzonden worden naar onze verkooppunten.

Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 2.250€. Jaarlijks Kostenpercentage van 12,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 12,01%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.

Gebruik uw Beobank Q8 World Mastercard en krijg:

 • 10% korting op uw transacties bij Q8 in België gedurende 3 maanden (op tankbeurten en/of andere aankopen in de Q8 winkels), daarna 2%. U krijgt deze korting bovenop de eventuele bestaande korting aan de pomp.
 • 2% korting op uw stookolie bij Q8Mazout.
 • Op al uw andere aankopen (in de supermarkt, parkeertickets, op restaurant, aankopen op internet,... behalve bij andere tankstations) die u elders betaalt met de kredietkaart - zowel in België als in het buitenland - krijgt u 0,5% korting.1

Met uw Beobank Q8 World Mastercard beschikt u automatisch over deze exclusieve verzekeringen voor meer veiligheid1. Zonder extra kosten.

Aankoopverzekering

Als u uw aankopen met uw Beobank kredietkaart regelt, zijn die verzekerd bij gekwalificeerde diefstal of accidentele schade.

De Aankoopverzekering dekt uw aankopen2

 • van minimum 50 euro die u met uw kaart betaalt, zowel in België als in het buitenland
 • in geval van diefstal met inbraak of geweld of accidentele schade
 • gedurende 200 dagen vanaf de aankoopdatum
 • tot 1.000 euro per artikel en tot 3.000 euro per schadegeval en per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Aankoopverzekering

Verlengde garantie

Eén jaar bijkomende garantie op elektronische, elektrische en informatica-apparaten

U krijgt een verlenging van één jaar op de oorspronkelijke garantie (bovenop de 2 jaar garantie van de fabrikant) op een hele reeks huishoudapparaten (‘witgoed’), elektronische audio- en videoapparaten (‘bruingoed’) en informatica-apparaten voor privé-gebruik ('grijsgoed')2.

De verzekering Verlengde garantie dekt:

 • apparaten van minimum 50 euro die u in een winkel in België koopt en met uw Beobank kredietkaart betaalt
 • tot 2.000 euro per schadegeval en per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Verlengde garantie

Veilig online

Met uw Beobank kaart shopt u veilig van achter uw pc, tablet of smartphone

Bij niet-levering van of schade aan een via een webshop (maar niet via een veilingwebsite) uit de EU of de VS nieuw aangekocht goed ter waarde van minimum 50 euro, neemt de verzekeraar contact op met de verkoper om een bevredigende oplossing te vinden.

De verzekering Veilig online is van kracht:

 • als er geen oplossing wordt gevonden
 • tot 1.250 euro per schadegeval en per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Veilig online

Auto-agressie

Deze verzekering dekt:

 • diefstal of beschadiging (voor minstens 50 euro) van kledij en persoonlijke bezittingen die u met uw kaart gekocht hebt, ten gevolge van een diefstal met inbraak of geweld aan boord van een voertuig3
 • tot 500 euro per schadegeval.

Download hier het Schadeaangifteformulier Auto-agressie

Diefstal van autosleutels en/of -papieren

Deze verzekering dekt:

 • kosten van minstens 50 euro4 voor de vervanging van uw rijbewijs, inschrijvingsdocumenten en/of sleutels van een privé- of gehuurd voertuig in geval van diefstal met inbraak of geweld van deze documenten en/of sleutels samen met de Beobank Q8 World Mastercard kredietkaart3
 • tot 300 euro per schadegeval.

Download hier het Schadeaangifteformulier Diefstal van autosleutels en/of –papieren

Download hier de Algemene voorwaarden van de verzekeringen die bij de Beobank Q8 World Mastercard horen

We veranderen van verzekeraar vanaf 1/04/2021. Meer info

 

1 Beobank heeft deze verzekeringen afgesloten ten voordele van de houders van de Beobank Q8 World Mastercard. Deze dekkingen worden onderschreven door de verzekeringsmaatschappij Millstream Underwriting Limited (namens bepaalde verzekeraars bij Lloyds), Registered office: 52-56 Leadenhall Street London EC3A 2EB (referentienummer 308584). Raadpleeg de algemene voorwaarden voor de definities, de waarborgen en de vergoedingen, de uitsluitingen en de procedures ingeval van schadeaangifte. Ingeval van geschil, primeren de algemene voorwaarden van de verzekering op deze webpagina.

2 Draagbare telefoons uitgesloten. De volledige lijst van uitsluitingen en beperkingen vindt u terug in de algemene voorwaarden.

3 Te melden bij de politie binnen de 48u.

4 De eerste schijf van 50€ moet u zelf dekken.

U beschikt over een kredietopening die u gebruikt zoals u het zelf wilt. Het bedrag (bijvoorbeeld 3.000 euro) bepalen we samen en wordt vermeld op al uw rekeninguittreksels. Uw beschikbare financiële reserve varieert naargelang uw uitgaven en terugbetalingen.

Voorbeeld

U beschikt over een kredietopening van 3.000 euro. De eerste maand geeft u 720 euro uit. Gedurende de volgende maand beschikt u over 2.280 euro (dit voorbeeld houdt geen rekening met eventueel verschuldigde debetinteresten).

 • Oorspronkelijke kredietopening: 3.000 euro
 • Uw geregistreerde uitgaven van de voorbije maand: 720 euro
 • Bedrag waarover u beschikt: 2.280 euro

Wenst u achteraf een wijziging van uw kredietopening te vragen (onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier)? Bel dan 02 626 50 50 voor inlichtingen. Van maandag tot donderdag van 9u tot 19u en op vrijdag van 9u tot 15u30.

U kunt uw uitgaven terugbetalen zoals u wilt. Elke maand krijgt u een gedetailleerd rekeninguittreksel waarop het volgende wordt vermeld: uw verrichtingen, het opgebruikte krediet, het minimum te betalen bedrag in geval van gespreide afbetaling.

Het totale door u te betalen bedrag is afhankelijk van het gebruik van uw kredietopening. Bij ontvangst van uw rekeninguittreksel hebt u steeds de keuze:

 • U wilt het volledige bedrag terugbetalen

Als u dat wenst, kunt u elke maand het volledige bedrag van uw uitgaven terugbetalen.

 • U wilt de betalingen spreiden1
  • Of u betaalt elke maand het minimum van 1/18de of 1/20ste (volgens het bedrag van uw kredietlijn) van de gebruikte financiële reserve terug, met een minimum van 25 euro2. In dat geval opteert u best voor een domiciliëring.
  • Of u betaalt meer terug, bijvoorbeeld 10% of 20%. In dat geval gebruikt u het overschrijvingsformulier dat u bij uw uittreksel vindt.

Om uw terugbetalingen te doen

 • Ofwel per overschrijving: gebruik het unieke rekeningnummer dat aan uw kredietkaart gelinkt is. En vermeld steeds de gestructureerde mededeling.
 • Kiest u voor een domiciliëring, bel dan Beobank Service Center op 02 626 50 50, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30.

1 De actuariële debetrentevoet die van toepassing is op uw kredietkaart, vindt u terug op uw rekeninguittreksel.

2 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000 euro) of 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000 euro) van de gebruikte financiële reserve (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) en met een minimum van 25 euro (behalve als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25 euro; in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.

Vraag de Q8 World Mastercard aan in enkele minuten!

Online aanvragen

Vragen & Antwoorden

Moet ik al Beobank klant zijn om een Beobank kredietkaart te krijgen?

Nee, dat hoeft niet. U hebt geen Beobank-rekening nodig om een Beobank kredietkaart te kunnen aanvragen.

Kan ik mijn uitgaven gespreid terugbetalen?

Ja, dat kan perfect. U lost maandelijks minimum 1/18de of 1/20ste (volgens het bedrag van uw kredietlijn) van de gebruikte financiële reserve af, met een minimum van 25 euro (behalve als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25 euro; in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.

Kan ik mijn uitgaven ook ineens aflossen?

Uiteraard. Het volledige bedrag van uw uitgaven staat vermeld op uw maandelijkse uittreksel. U kunt elke maand kiezen of u uw uitgaven in 1 keer of gespreid terugbetaalt.

Hoe krijg ik meer controle over mijn rekening?

We hebben enkele handige tools waarmee u, altijd en overal, het overzicht bewaart.

 • Met Beobank Online en Beobank Mobile beheert u uw kredietkaartrekening 24u/24, in alle eenvoud en veiligheid.
 • Dankzij Beobank Alert volgt u uw verrichtingen op de voet, via e-mail en/of sms’jes.
 • U kunt uw rekeninguittreksels online raadplegen, waar en wanneer u dat wilt.

Kan ik veilig online betalen?

Ja, dankzij Verified by Visa en Mastercard SecureCode kunt u op de websites van de deelnemende winkels veilig online betalen met uw kredietkaart van Beobank. Wanneer u een betaling doet op het internet, zal u vaak gevraagd worden om uzelf te identificeren. Hiervoor hebt u een abonnement 'bankieren op afstand' nodig.


Concreet betekent dit dat als u wordt gevraagd om uw aankoop te bevestigen, u dit op één van de volgende manieren kunt doen:
- met uw app en pincode van Beobank Mobile, of
- met uw wachtwoord van Beobank Online, samen met de unieke bevestigingscode die u per sms ontvangt, of
- u kunt ook een code aanmaken met uw Digipass, als u die hebt, en uw aankoop met deze code bevestigen.

Hebt u nog geen toegang tot bankieren op afstand om verbinding te maken met uw bank en uw online aankopen te bevestigen?
Maak dan hier een afspraak om de toegang aan te vragen, of neem contact op met uw Beobank-kantoor, of telefoneer naar 02 626 50 50 van maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur en zaterdag van 9 tot 12.30 uur.

1 Voorstel geldig voor aanvragen van 08/01/2021 tot en met 31/03/2021. Gedurende de eerste 3 maanden na de toekenning van uw nieuwe kredietkaart krijgt u 10% korting op uw Q8 tankbeurten die u in België met uw kaart betaalt. Na 3 maanden krijgt u 2% korting. Bovendien ontvangt u 2% korting op uw stookolie bij Q8Mazout. Op al uw andere aankopen (behalve bij andere tankstations) krijgt u in België en in het buitenland 0,5% korting. Alleen geldig voor aankopen (niet voor geldafhalingen, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten, automatische betalingen en overschrijvingen van de kredietkaartrekening).De korting wordt telkens automatisch in mindering gebracht op het rekeninguittreksel dat volgt op het uittreksel waarop uw aankoop verschijnt. Er wordt maximum 250 euro terugbetaald per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet.

Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het Cash Back programma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hiervan minimum 2 maanden op voorhand op de hoogte worden gebracht.

Kredietopening, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 08/12/2020, kunnen gewijzigd worden.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX