Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Q8

Q8 World Mastercard

 • 4% korting op uw tankbeurten bij Q8 in België

 • gedurende 3 maanden, daarna 2%

Representatief voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 2.300€. Jaarlijks Kostenpercentage van 13,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 13,02%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.

Heeft u een Beobank kredietkaart? Ontdek dan hoe u er het meeste voordeel uit kunt halen.

Gebruik uw Beobank Q8 World Mastercard en krijg:

 • 4% korting op uw transacties bij Q8 in België gedurende 3 maanden (op tankbeurten en/of andere aankopen in de Q8 winkels), daarna 2%. U krijgt deze korting bovenop de eventuele bestaande korting aan de pomp.
 • Op al uw andere aankopen (in de supermarkt, parkeertickets, op restaurant, aankopen op internet,... behalve bij andere tankstations) die u elders betaalt met de kredietkaart - zowel in België als in het buitenland - krijgt u 0,5% korting.1

Een exclusief verzekeringspakket

Met uw Beobank Q8 World Mastercard  geniet u automatisch van exclusieve verzekeringen1 zonder bijkomende kosten. Ontdek uw exclusief verzekeringspakket1:

 

Aankoopverzekering

Aankopen die u met uw Beobank-kredietkaart betaalt, zijn verzekerd tegen gekwalificeerde diefstal en accidentele schade.

De Aankoopverzekering dekt uw aankopen:

- ter waarde van minimaal 50 euro die u met uw kaart betaalt, zowel in België als in het buitenland;
- bij diefstal na inbraak of agressie, of accidentele schade ;
- gedurende 200 dagen na de aankoopdatum;
- tot 3.000 euro per jaar.

Download hier het aangifteformulier in het kader van de Aankoopverzekering.

Verlengde garantie

Een extra jaar garantie voor elektrische en elektronische toestellen en informatica-apparatuur.

De oorspronkelijke garantie wordt met een jaar uitgebreid (bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie) voor heel wat huishoudtoestellen (‘witte’ producten), elektronische audio- en videoapparatuur (‘bruine’ producten) en informaticaproducten voor privégebruik (‘grijze’ producten’).

De verzekering Verlengde Garantie dekt:

-toestellen met een waarde van minimaal 50 euro, gekocht in een winkel in België en betaald met uw  Beobank-kredietkaart ;
-tot 2.000 euro per schadedossier en per jaar.

 Download hier het aangifteformulier in het kader van de verzekering Verlengde Garantie.

Safe online

Met uw Beobank kaart winkelt u veilig via uw PC, tablet of smartphone.

Wordt een nieuw product ter waarde van minimaal 50 euro dat online (maar niet via een veilingsite) werd gekocht op een in de Europese Unie of in de Verenigde Staten gehoste site niet of beschadigd geleverd, dan gaat de verzekering met de verkoper op zoek naar een bevredigende oplossing.

De verzekering Safe online komt tussen:

-wanneer geen oplossing werd gevonden;
-tot
1.250 euro per schadedossier en per jaar.

Download hier het aangifteformulier in het kader van de verzekering Safe online.

Materiële schade aan een huurvoertuig

 • Bij materiële schade aan een voor maximaal 31 dagen gehuurd voertuig worden de herstelkosten gedekt voor het bedrag van de franchise vermeld in het huurcontract.
 • Bij diefstal van het voertuig tijdens de huurperiode wordt het bedrag van de u aangerekende franchise gedekt.
 • Maximaal 1.000 euro per jaar.
 • Franchise van 50 euro.

Download hier het aangifteformulier voor materiële schade aan een huurvoertuig.

Download hier de Algemene Voorwaarden voor de verzekeringen gekoppeld aan de Beobank Q8 World Mastercard.

 

1  Beobank heeft deze verzekeringen afgesloten ten voordele van de houders van een Beobank Q8 World Mastercard. Deze dekkingen worden onderschreven bij de onderneming Europ Assistance Belgium, BTW BE 0738.431.009 RPR Brussel, Kantersteen 47, 1000 Brussel, Belgisch filiaal van Europ Assistance SA, verzekeraar naar Frans recht met maatschappelijke zetel te 2, rue Pillet-Will te 75009 Parijs, Frankrijk (451 366 405 RCS Parijs), erkend onder code 0888 voor de takken 1, 9, 13, 16 en 18, onder toezicht van de Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel. Europ Assistance verwerkt uw persoonsgegevens in overeenstemming met de GDPR-voorschriften. U vindt de privacyverklaring op: www.europ-assistance.be/nl/privacy. Elke klacht kan worden gericht aan de Complaints Officer, complaints@europ-assistance.be, tel.: 02/ 541 90 48 of aan de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Raadpleeg de Algemene Voorwaarden voor meer info rond definities, dekkingen, waarborgen, vergoedingen, uitsluitingen en aangifteprocedures na schade. Bij geschillen hebben de Algemene Voorwaarden van de verzekeringen voorrang op deze website.

U beschikt over een kredietopening die u gebruikt zoals u het zelf wilt. Het bedrag (bijvoorbeeld 3.000 euro) bepalen we samen en wordt vermeld op al uw rekeninguittreksels. Uw beschikbare financiële reserve varieert naargelang uw uitgaven en terugbetalingen.

Voorbeeld

U beschikt over een kredietopening van 3.000 euro. De eerste maand geeft u 720 euro uit. Gedurende de volgende maand beschikt u over 2.280 euro (dit voorbeeld houdt geen rekening met eventueel verschuldigde debetinteresten).

 • Oorspronkelijke kredietopening: 3.000 euro
 • Uw geregistreerde uitgaven van de voorbije maand: 720 euro
 • Bedrag waarover u beschikt: 2.280 euro

Wenst u achteraf een wijziging van uw kredietopening te vragen (onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier)? Bel dan 02 622 20 00 voor inlichtingen. Van maandag tot donderdag van 9u tot 19u en op vrijdag van 9u tot 15u30.

U kunt uw uitgaven terugbetalen zoals u wilt. Elke maand krijgt u een gedetailleerd rekeninguittreksel waarop het volgende wordt vermeld: uw verrichtingen, het opgebruikte krediet, het minimum te betalen bedrag in geval van gespreide afbetaling.

Het totale door u te betalen bedrag is afhankelijk van het gebruik van uw kredietopening. Bij ontvangst van uw rekeninguittreksel hebt u steeds de keuze:

 • U wilt het volledige bedrag terugbetalen

Als u dat wenst, kunt u elke maand het volledige bedrag van uw uitgaven terugbetalen.

 • U wilt de betalingen spreiden1
  • Of u betaalt elke maand het minimum van 1/18de of 1/20ste (volgens het bedrag van uw kredietlijn) van de gebruikte financiële reserve terug, met een minimum van 25 euro2. In dat geval opteert u best voor een domiciliëring.
  • Of u betaalt meer terug, bijvoorbeeld 10% of 20%, via overschrijving. 

Om uw terugbetalingen te doen

 • Ofwel per overschrijving: gebruik het unieke rekeningnummer dat aan uw kredietkaart gelinkt is. En vermeld steeds de gestructureerde mededeling.
 • Kiest u voor een domiciliëring, bel dan Beobank Service Center op 02 622 20 00, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30.

1 De actuariële debetrentevoet die van toepassing is op uw kredietkaart, vindt u terug op uw rekeninguittreksel.
2 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000 euro) of 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000 euro) van de gebruikte financiële reserve (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) en met een minimum van 25 euro (behalve als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25 euro; in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.

Beobank_Pictos_Purple_RVB

Mastercard® voordelen

Beleef met Priceless® onvergetelijke ervaringen in de steden waar u woont en heen reist.

Reserveer met Mastercard Airport Security Fast Track® prioritaire toegang tot de veiligheidscontroles van de deelnemende luchthavens*. 

Met Mastercard Travel Rewards® profiteert u tijdens uw reizen in het buitenland van cashback bij deelnemende winkeliers.

Vraag de Q8 World Mastercard aan!

Q8
Online aanvragen

Vragen & Antwoorden

Moet ik al Beobank klant zijn om een Beobank kredietkaart te krijgen?

Nee, dat hoeft niet. U hebt geen Beobank-rekening nodig om een Beobank kredietkaart te kunnen aanvragen.

Kan ik mijn uitgaven gespreid terugbetalen?

Ja, dat kan perfect. U lost maandelijks minimum 1/18de of 1/20ste (volgens het bedrag van uw kredietlijn) van de gebruikte financiële reserve af, met een minimum van 25 euro (behalve als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25 euro; in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.

Kan ik mijn uitgaven ook ineens aflossen?

Uiteraard. Het volledige bedrag van uw uitgaven staat vermeld op uw maandelijkse uittreksel. U kunt elke maand kiezen of u uw uitgaven in 1 keer of gespreid terugbetaalt.

Hoe krijg ik meer controle over mijn rekening?

We hebben enkele handige tools waarmee u, altijd en overal, het overzicht bewaart.

 • Met Beobank Online en Beobank Mobile beheert u uw kredietkaartrekening 24u/24, in alle eenvoud en veiligheid.
 • Dankzij Beobank Alert volgt u uw verrichtingen op de voet, via e-mail en/of sms’jes.
 • U kunt uw rekeninguittreksels online raadplegen, waar en wanneer u dat wilt.

Kan ik veilig online betalen?

Ja, dankzij Verified by Visa en Mastercard SecureCode kunt u op de websites van de deelnemende winkels veilig online betalen met uw kredietkaart van Beobank. Wanneer u een betaling doet op het internet, zal u vaak gevraagd worden om uzelf te identificeren. Hiervoor hebt u een abonnement 'bankieren op afstand' nodig.


Concreet betekent dit dat als u wordt gevraagd om uw aankoop te bevestigen, u dit op één van de volgende manieren kunt doen:
- met uw app en pincode van Beobank Mobile, of
- met uw wachtwoord van Beobank Online, samen met de unieke bevestigingscode die u per sms ontvangt, of
- u kunt ook een code aanmaken met uw Digipass, als u die hebt, en uw aankoop met deze code bevestigen.

Hebt u nog geen toegang tot bankieren op afstand om verbinding te maken met uw bank en uw online aankopen te bevestigen?
Maak dan hier een afspraak om de toegang aan te vragen, of neem contact op met uw Beobank-kantoor, of telefoneer naar 02 622 20 00 van maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur en zaterdag van 9 tot 12.30 uur.

1 Voorstel geldig voor aanvragen tot en met 01/02/2023. Gedurende de eerste 3 maanden na de toekenning van uw nieuwe kredietkaart krijgt u 4% korting op uw Q8 tankbeurten die u in België met uw kaart betaalt. Na 3 maanden krijgt u 2% korting. Bovendien ontvangt u 0.5% korting op al uw andere aankopen (behalve bij andere tankstations) in België en in het buitenland. Alleen geldig voor aankopen (niet voor geldafhalingen, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten, automatische betalingen en overschrijvingen van de kredietkaartrekening).De korting wordt telkens automatisch in mindering gebracht op het rekeninguittreksel dat volgt op het uittreksel waarop uw aankoop verschijnt. Er wordt maximum 250 euro terugbetaald per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet.Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het Cash Back programma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hiervan minimum 2 maanden op voorhand op de hoogte worden gebracht.

 

Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 01/12/2022, kunnen gewijzigd worden.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX