Let op, geld lenen kost ook geld

Lening - Nieuwe wagen

 • Aantrekkelijke rentevoet van 0,65% JKP1

 • Leen tot 120% van de aankoopwaarde

Simuleer uw lening

Simuleer uw autolening

1. Doel van het krediet

2. Kies het gewenste bedrag of de maandelijkse afbetaling

Loan error message

3. Kies de gewenste looptijd

Selecteer een aantal maanden tussen 24 en 60.

wagen

Lening nieuwe wagen aan 0,65% JKP

Dit scherpe tarief1 is ook geldig voor de financiering van een nieuwe motor, caravan, mobilhome, elektrische fiets en tweedehandswagen jonger dan 2 jaar.

hond

Leen tot 120% van de aankoopwaarde

U kunt tot 120%2 van de aankoopwaarde van uw wagen lenen. Ideaal om uw omnium- en burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, de belasting op inverkeerstelling en de schuldsaldoverzekering te financieren.

Uw lening

in drie stappen

1
Online aanvragen

Kies op onze site hoe we uw dossier behandelen: vanop afstand of in het kantoor

2
Behandeling van uw aanvraag

We verifiëren uw gegevens en raadplegen het gegevensbestand van de Nationale Bank

3
Aanvaarding van uw dossier

We zijn er bijna! Als we uw dossier aanvaarden, moet u nog wel het contract tekenen vooraleer we het geld op uw rekening kunnen storten.

Uw voordelen

 • Aantrekkelijke rentevoet 

  van 0,65% JKP1

 • Leen tot 120% van de aankoopwaarde

  U kunt tot 120%2

  van de aankoopwaarde van uw wagen lenen. Ideaal om uw omnium- en de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, de belasting op inverkeerstelling en de schuldsaldoverzekering te financieren.

   

 • Op maat van uw situatie

  We luisteren voor we advies geven en stellen een lening voor die aansluit bij uw mogelijkheden en wensen.

 • Vlotte afhandeling

  Wij onderzoeken uw aanvraag en als, na onderzoek van uw dossier, uw aanvraag wordt aanvaard, ondertekent u de kredietovereenkomst en stellen wij het geld ter beschikking.

 • Een specialist aan uw zijde

  We luisteren naar uw wensen en helpen u graag verder.

Voorwaarden - Lening Nieuwe wagen 0,65% JKP

 • Enkel geldig voor nieuwe wagens, tweedehandswagens jonger dan 2 jaar, nieuwe motoren, nieuwe mobilhomes, nieuwe caravans en nieuwe elektrische fietsen.
 • Enkel geldig op vertoon van een factuur of recente bestelbon ondertekend door beide partijen
 • Maximumduurtijd 60 maanden
 • Maximumbedrag 40.000€

Vragen & Antwoorden

Wanneer en hoe moet ik terugbetalen?

U begint (behalve bij bijzondere acties) een maand na uitbetaling de ontleende som (behoudens eventuele promotionele acties) terug te betalen. U kiest zelf hoe u terugbetaalt:

 • via overschrijving,
 • via een bestendige opdracht die u inbrengt bij de financiële instelling die de rekening beheert waarvan u wenst dat elke maand het verschuldigde bedrag wordt afgehouden.

Hoe kan ik over het geld van mijn lening beschikken?

U kiest zelf de manier waarop uw krediet ter beschikking wordt gesteld:

 • met een overschrijving op de rekening die u ons opgeeft,
 • met een gewaarborgde bankcheque.

Ben ik verplicht een zichtrekening of een ander Beobank-product te openen om een krediet te kunnen krijgen?

Neen, de toekenning van een krediet staat hier volledig los van.

Wat moet ik doen als ik moeilijkheden heb om terug te betalen?

Wij raden u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met uw Beobank-agentschap dat samen met u een oplossing op maat zal proberen te vinden. U kan ook contact opnemen met Beobank Service Center op 02 626 50 50, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30 (behalve op feestdagen).

Kan Beobank mijn kredietaanvraag weigeren?

Elke kredietaanvraag wordt grondig onderzocht. Het is onze taak om u te helpen uw budget in evenwicht te houden en u te informeren over de gevaren van overmatige schuldenlast. Tijdens het onderzoek van uw kredietaanvraag moet Beobank de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van België raadplegen. Als uw krediet wordt geweigerd, verbinden wij ons ertoe u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Voor inlichtingen over de eventuele registratie van uw gegevens kan u, als u dat wenst, rechtstreeks contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel). Daarvoor hebt u een recto-verso kopie van uw identiteitskaart nodig.

Voorbeeld : lening op afbetaling van 16.800 euro terugbetaalbaar in 60 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 0,65% (vaste actuariële debetrentevoet: 0,65%). Dit betekent 60 maandaflossingen van 284,63 euro, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 17.077,80 euro. Rentevoet geldig van 18/01/2019 tot en met 15/03/2019.

1 Lening op afbetaling tegen een Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) van 0,65% (vaste actuariële debetrentevoet: 0,65%), onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier. Voor een maximum bedrag van 40.000€. De wettelijke maximale terugbetalingstermijn hangt af van het ontleende bedrag maar zal, voor deze rentevoet, niet meer zijn dan 60 maanden. Voor andere looptijden en bedragen, gelieve contact op te nemen met een Beobank agentschap. Enkel geldig voor nieuwe wagens, nieuwe motoren, nieuwe mobilhomes, nieuwe caravans, nieuwe elektrische fietsen en tweedehandswagens jonger dan 2 jaar, op vertoon van een factuur of recente bestelbon ondertekend door beide partijen.

2 Uitsluitend voor de financiering van de omnium- en de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, de belasting op inverkeerstelling en de schuldsaldoverzekering.


Beobank NV/SA, Kredietgever, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6160 - BIC: CTBKBEBX – FSMA 19688 A.