Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Woningverzekering

Een 2-in-1-oplossing om uw woning en uw gezin te verzekeren

 • Uw thuis is meer dan alleen maar een woning. Het is ook de plek waar uw gezin leeft. Precies daarom bieden we veel meer dan zomaar een Woningverzekering. U kunt een Woningverzekering en een Familiale verzekering combineren in één enkele polis. Zo zijn u, uw gezin én uw woning beschermd tegen onverwachte gebeurtenissen.

Beobank Woningverzekering van Partners Verzekeringen NV, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht. Raadpleeg eerst het informatiedocument.

phone

Ons hart gaat uit naar de slachtoffers

Bij schade, nodigen wij u uit contact op te nemen met uw Beobank adviseur of de Constatel-dienst te bellen voor een schadeaangifte op 02/405.17.45.

De Woningverzekering

1. De Woningverzekering

Met de Beobank Woningverzekering van Partners Verzekeringen NV, geniet u van uitgebreide waarborgen om uw woning en inboedel optimaal te verzekeren tegen de onaangename verrassingen van het leven. Of u nu eigenaar bent of huurder, u kiest altijd een formule op maat.

En voor nóg meer gemoedsrust geniet u van bijstand aan huis 24u/24 en 7d/7 via Global Assistance.

Meer info
De Familiale verzekering

2. De Familiale verzekering

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Een gezinslid of huisdier kwetst iemand of beschadigt een eigendom van derden? In zulke gevallen bent u wettelijk aansprakelijk en moet u de slachtoffers vergoeden.

Dankzij de Beobank Familiale verzekering van Partners Verzekeringen NV, bent u beschermd tegen materiële en lichamelijke schade die wordt veroorzaakt aan derden in het kader van uw privéleven.

Meer info

Uw woning en familiale verzekering in 3 stappen

Hoe eenvoudig uw verzekering onderschrijven?

1
Vul het afspraakformulier online in

Kies de uren waarop u wenst gecontacteerd te worden door een agentschap in uw buurt.

2
Maak een afspraak

Wij nemen contact met u op om een afspraak te plannen in het agentschap.

3
Opmaken van een gratis offerte

Als u tevreden bent met de simulatie, dan kunt u meteen de verzekering onderschrijven.

Productinfo en condities

Producttype

De Beobank Woning- en Familiale verzekeringen zijn producten van Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht.

Looptijd

Het contract wordt afgesloten voor 1 jaar. Op het einde van die periode wordt het automatisch verlengd voor een jaar, tenzij één van de partijen het contract opzegt volgens de voorwaarden en de modaliteiten bepaald in de algemene voorwaarden.

Verzekeringsmaatschappij

Verzekeringsmaatschappij Partners met de hoofdzetel in Koning Albert II-laan 2 - 1000 Brussel - N° BCE: BTW BE

0428.438.211 - RPR Brussel - IBAN: BE43 3101 9596 0601 - BIC: BBRUBRBB - Tel.: + 32 (2) 673 80 30 - E-mail:relations@partners.be - Website: www.partners.be.

Toegelaten onder codenummer 0964 onderworpen aan het toezicht van de Autoriteit voor financiële dienstenen markten (FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, www.fsma.be) en de NBB (Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel, www.nbb.be).

Takken : 1a, 2, 3, 8, 9, 10a, 13, 16, 17. Partners werkt samen met de bijstandsverlener Mondial Assistance NV (AWP P&C NV), Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel, ondernemingsnummer 0837.437.919, toegelaten onder de code 2769, om tak 18 te verstrekken.

Informatie over Beobank als verzekeringstussenpersoon

Beobank NV/SA, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel:

 • Verbonden verzekeringsagent van Partners Verzekeringen NV voor de niet-levensverzekeringen
 • Verbonden verzekeringsagent van NELB voor de levensverzekeringen

Toepasselijk recht

Deze verzekeringspolis is onderworpen aan de Belgische wetgeving.

Klacht

Elke klacht met betrekking tot deze verzekering en/of de eraan verbonden diensten kan gericht worden aan uw Beobank agentschap en/of

 • de Beobank klantendienst op het nummer 02/620.27.17 of via e-mail naar: contactinfo@beobank.be
 • de verantwoordelijke van het klachtenbeheer van Partners Verzekeringen N.V. op onderstaand adres of via complaints@partners.be,

 • de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel op het faxnummer 02/547.59.75 of via e-mail naar:info@ombudsman.as

Deze pagina bevat algemene informatie over een verzekeringsproduct van Partners Verzekeringen waarop uitzonderingen, beperkingen, franchises en voorwaarden van toepassing zijn. In de voorwaarden van het contract vindt u de volledige informatie over het product. De algemene voorwaarden van de Woningverzekering (link) en het informatiedocument (IPID) van de Woningverzekering (link) vindt u door op de link te klikken en in uw agentschap. Gelieve kennis te nemen van de voorwaarden van het contract vooraleer de verzekering te onderschrijven.

Nuttige documenten

Een probleem? Eén telefoontje en alles is opgelost!

 • Bijstand aan huis 24u/24 en 7d/7

  Met de Beobank Woningverzekering geniet u van de diensten van Global Assistance. Die begeleiden u, zelfs zonder schadegeval. Ze zorgen voor heel wat, zoals het sturen van een slotenmaker of loodgieter, het reserveren van kamers in een nabijgelegen hotel, de huur van een meubelopslagplaats…

 • Efficiënte begeleiding wanneer u die het hardst nodig hebt

 • Snelle en kwaliteitsvolle assistentie: één telefoontje en alles is opgelost !