Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

beobank

#WijZijnMee

  In het huwelijksbootje stappen, nieuw leven dat zich aandient, de jongste die het nest verlaat of de oudste die leert autorijden: Beobank staat altijd voor u klaar. We geven u financieel advies, zetten u op weg en helpen u uw projecten te realiseren. Want elk moment in het leven telt, en wij zijn helemaal mee.

  Waarom Beobank?

  Onze missie: onze klanten helpen om hun projecten mogelijk te maken en hen met volle teugen van het leven te laten genieten.

  1
  Ervaren adviseurs staan voor u klaar

  Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om het dagelijkse beheer van uw geld te vergemakkelijken. In onze 213 agentschappen of telefonisch via 02/622.20.00.

  2
  Producten op maat

  Bij ons beheert u uw dagelijkse uitgaven zoals het u past. U vindt er de ideale oplossingen om uw projecten te financieren en om uw geld beter te beleggen.

  3
  Een solide bank op mensenmaat

  Beobank maakt deel uit van Crédit Mutuel, een solide en bekende groep die dicht bij haar klanten staat. Meer dan 740.000 klanten schenken ons hun vertrouwen. Waarom ook u niet?

  Laat u inspireren

  Waarom uw bankadviseur ontmoeten?

  Door te luisteren en de juiste vragen te stellen, helpt uw Beobank-adviseur u om uw projecten vorm te geven. Deze gepersonaliseerde aanpak is in tijden als de onze nog belangrijker.

  Lees meer

  Hoe uw financiën goed beheren?

  Voor uw gemoedsrust is een strak budgetbeheer essentieel. Zeker in crisistijd! Dan bent u zeker dat u van het leven blijft genieten, ook in de toekomst.

  Lees meer

  Hoe past uw bank zich aan de nieuwe realiteit aan?

  Wie beter dan uw bank kan u steunen en begeleiden in een snel evoluerende wereld? Om uw dromen waar te maken en stand te houden als het even moeilijk gaat.

  Lees meer
  Afspraak maken

  Neem contact met ons op

  Description

  U goed omringen, dat betekent vrijblijvend openstaan voor een gesprek. Wenst u meer informatie over onze producten of diensten? Heeft u een vraag over onze bank? Maak een afspraak bij een Beobank kantoor in uw buurt. 

  Maak een afspraak

  Let op, geld lenen kost ook geld.