Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

beobank

#WijZijnMee

 • Of u nu een klein wonder op de wereld zet, van uw passie uw beroep maakt of op pensioen gaat: Beobank staat altijd klaar om u raad te geven. Onze tips voor deze nieuwe levensfases vindt u op deze pagina. Want wij zijn helemaal mee.  

 • Gezin

  Gezin

  Kinderen opvoeden is geweldig, maar soms ook geweldig uitdagend. Uw Beobank-adviseur helpt u om de juiste keuzes te maken voor uw eigen toekomst en die van uw gezin.

 • Tweede leven

  Tweede leven

  Is de tijd aangebroken om van uw welverdiend pensioen te genieten? Uw Beobank-adviseur blijft aan uw zijde staan in deze nieuwe levensfase.

 • Ondernemers

  Ondernemers

  Uw zaak financieel gezond houden en laten groeien: het kan een hele uitdaging zijn. Daarom staat uw Beobank-adviseur altijd klaar om u advies te geven.

Waarom Beobank?

Onze missie: u voorzien van de nodige informatie om de juiste financiële keuzes te maken.

1
Ervaren adviseurs staan voor u klaar

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om het dagelijkse beheer van uw geld te vergemakkelijken. In onze 213 agentschappen of telefonisch via 02/622.20.00.

2
Producten op maat

Bij ons beheert u uw dagelijkse uitgaven zoals het u past. U vindt er de ideale oplossingen om uw projecten te financieren en om uw geld beter te beleggen.

3
Een solide bank op mensenmaat

Beobank maakt deel uit van Crédit Mutuel, een solide en bekende groep die dicht bij haar klanten staat. Meer dan 740.000 klanten schenken ons hun vertrouwen. Waarom ook u niet?

Afspraak maken

Neem contact met ons op

Description

U goed omringen, dat betekent vrijblijvend openstaan voor een gesprek. Wenst u meer informatie over onze producten of diensten? Heeft u een vraag over onze bank? Maak een afspraak bij een Beobank kantoor in uw buurt. 

Maak een afspraak

Let op, geld lenen kost ook geld.