Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Onvoorziene uitgaven? Advies helpt!

Welke oplossingen zijn er voor uw onvoorziene uitgaven?

Zit het financieel even niet mee en zou een duwtje in de rug nu goed van pas komen? Hoe gaat u om met een financiële dip? Bedenk in elk geval dat er oplossingen bestaan.

Heeft u geld nodig om uw auto te herstellen? Laat uw cv-ketel het afweten? Of is die nieuwe slaapkamer of dressing op maat nu echt wel dringend geworden? Dan zal u de volgende weken niet ontkomen aan een aantal onvoorziene werken en investeringen. Maar aangezien ze ongepland zijn, hebt u er ook financieel geen rekening mee gehouden. Hoe pakt u dit aan?

Geld (be)sparen of projecten uitstellen?

Uw eerste reflex is waarschijnlijk snel uw bankrekening raadplegen en uitrekenen hoeveel u te besteden hebt en vanaf wanneer dat zou kunnen. Maar op enkele dagen duizenden euro’s bij elkaar krijgen om uw dak te herstellen, makkelijk is dat niet. Misschien moet u dan maar proberen om uw budget beter te beheren, zuinig te leven en links en rechts zoveel mogelijk te besparen. Maar dat betekent ook dat u uw plannen voor de toekomst nog even moet opbergen of zelfs helemaal vergeten.

Waarom praat u er niet over met uw bankadviseur?

Elk moment in ons leven is uniek. Soms lukt het om gebeurtenissen voor te bereiden, soms overvallen ze ons. En dan staat u vaak voor onverwachte uitgaven. Een financieel duwtje in de rug is op zo’n moment meer dan welkom. Met welk probleem u ook zit, onze adviseurs maken graag tijd voor u. Ze luisteren aandachtig, want onze klanten op lange termijn efficiënt begeleiden is een van onze prioriteiten. We kunnen u niet garanderen dat we het over alles eens zullen zijn, maar een goed gesprek maakt veel mogelijk.

Wil u bijvoorbeeld eindelijk eens werk maken van die dressing op maat of dat kingsize bed waar u al zo lang van droomt? Dan is de Comfortlening Plus1, de persoonlijke lening voor al uw projecten, wellicht iets voor u. Gaat het om een energetische renovatie? Wil u bijvoorbeeld uw dak isoleren of hoogrendementsglas plaatsen? Dan komt u in aanmerking voor een Ecokrediet1, de lening voor al uw groene projecten.

U merkt het: we zoeken graag samen met u naar de beste oplossing, aangepast aan uw behoeften en financiële draagkracht, zodat u nooit in een oncomfortabele situatie terechtkomt. Neem dus zeker contact op met uw adviseur als u met financiële vragen zit of er onvoorziene uitgaven uw budget in de war dreigen te sturen.

Wist u dat onze app een gratis Budgetbeheer-functie heeft?

Ontdek het hier

Let op, geld lenen kost ook geld.

Lening op afbetaling voor particulieren, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord. 

Hoe kunnen we u helpen?