Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Onvoorziene uitgaven? Advies helpt!

Welke oplossingen zijn er voor uw onvoorziene uitgaven?

Zit het financieel even niet mee en zou een steuntje in de rug nu goed van pas komen? Hoe gaat u om met een financiële dip? Bedenk in elk geval dat er oplossingen bestaan.

Heeft u geld nodig om uw auto te herstellen? Laat uw cv-ketel het afweten? Of is die nieuwe slaapkamer of dressing op maat nu echt wel dringend geworden? Dan zal u de volgende weken niet ontkomen aan een aantal onvoorziene werken en investeringen. Maar aangezien ze ongepland zijn, hebt u er ook financieel geen rekening mee gehouden. Hoe pakt u dit aan?

Geld (be)sparen of projecten uitstellen?

Uw eerste reflex is waarschijnlijk snel uw bankrekening raadplegen en uitrekenen hoeveel u te besteden hebt en vanaf wanneer dat zou kunnen. Maar op enkele dagen duizenden euro’s bij elkaar krijgen om uw dak te herstellen, makkelijk is dat niet. Misschien moet u dan maar proberen om uw budget beter te beheren, zuinig te leven en links en rechts zoveel mogelijk te besparen. Maar dat betekent ook dat u uw plannen voor de toekomst nog even moet opbergen of zelfs helemaal vergeten.

Waarom praat u er niet over met uw bankadviseur?

Elk moment in ons leven is uniek. Soms lukt het om gebeurtenissen voor te bereiden, soms overvallen ze ons. En dan staat u vaak voor onverwachte uitgaven. Een financieel steuntje in de rug is op zo’n moment meer dan welkom. Met welk probleem u ook zit, onze adviseurs maken graag tijd voor u. Ze luisteren aandachtig, want onze klanten op lange termijn efficiënt begeleiden is een van de prioriteiten van Beobank. We kunnen u niet garanderen dat we het over alles eens zullen zijn, maar een goed gesprek maakt veel mogelijk. Uw bankadviseur toont u graag alle mogelijke oplossingen voor uw situatie, zoals bijvoorbeeld een lening op afbetaling.

Zou een dressing op maat in uw appartement of huis echt geen overbodige luxe zijn? Moet dat kingsize bed waar u al zo lang van droomt er nu eindelijk komen? Uw Beobank-adviseur zal u dan bijvoorbeeld een Comfortlening Plus aanraden, de persoonlijke lening voor al uw projecten. Wij zoeken in elk geval samen met u naar de beste oplossing, aangepast aan uw behoeften en financiële draagkracht, zodat u nooit in een oncomfortabele situatie terechtkomt.

Comfortlening Plus voor al uw projecten

Simuleer uw lening

Let op, geld lenen kost ook geld.

Lening op afbetaling voor particulieren, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord. 

Hoe kunnen we u helpen?