Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Hoe past uw bank zich aan de nieuwe realiteit aan?

Onze samenleving verandert razendsnel, zowel technologisch als maatschappelijk. De coronacrisis betekent een nieuwe breuk met het verleden. Hoe bewaart u uw gemoedsrust en blijft u van het leven genieten? En is uw bank (nog) de partner die u nodig hebt?

De wereld ondergaat ingrijpende en snelle veranderingen, en de banksector kan niet anders dan zich hieraan aanpassen. Maar hoe evolueert uw bank? Beobank wil een efficiënte dienstverlening bieden, maar tegelijk ook menselijk en positief met u omgaan.

Dat de samenleving steeds sneller evolueert, ondervinden we elke dag in onze relaties, loopbaan, plannen en dromen. Technologie krijgt meer greep op ons dagelijks leven. Onze communicatie verloopt nu vaak online. Die nieuwe realiteit biedt een heleboel voordelen, maar bij Beobank vinden we het daarnaast toch ook belangrijk om dichtbij onze klanten te blijven staan.

Wij zien onze bank als een betrouwbare partner die uw leven aangenamer maakt en u helpt om tegenslagen te overwinnen. U kan bij ons uiteraard ook efficiënt digitaal bankieren, maar wij willen ook in dit digitale tijdperk ruimte blijven maken voor menselijk contact. Onze adviseurs begrijpen wat u echt nodig hebt en bieden u steeds oplossingen op maat. U begeleiden en ondersteunen, dat vinden we belangrijk.

Digitale technologieën in dienst van de mens

De wereld verandert ingrijpend en snel, dat klopt, maar de essentie blijft dezelfde: we hebben allemaal het recht om van het leven te genieten en plannen te koesteren. Is de tijd rijp om die dromen te realiseren? Dan helpen wij u daar graag bij. Sommige dingen regelt u makkelijk digitaal, voor andere dingen zijn een luisterend oor en persoonlijk advies dan weer onvervangbaar. Daarom begeleiden we u graag in de belangrijkste momenten in uw leven. U krijgt een persoonlijke Beobank-adviseur toegewezen en u kan hem of haar steeds rechtstreeks bereiken via zijn of haar telefoonnummer. U kan uw plannen uit de doeken doen terwijl u samen koffiedrinkt, maar ook via digitale weg kan u advies krijgen. De keuze is helemaal aan u.

Een positieve en open blik op de toekomst

Wat de uitdaging ook is, wij geloven dat iedereen ze aankan. Alles is een kwestie van de juiste middelen en vakkundig advies. Heb u een niet-alledaags project? Al dan niet innoverend? Ambitieus of bescheiden? Voor ons doet dat er niet toe. Durft u er niet over praten? Lijkt het onhaalbaar? Praat er toch maar eens over met uw Beobank-adviseur. Hij of zij is ruimdenkend en zal reageren zonder omwegen of vooroordelen.

Efficiënte antwoorden op maat

De wereld verandert en iedereen heeft unieke behoeften. Er ontstaan nieuwe gezinssituaties, mensen wisselen sneller van job, gedrag en verwachtingen evolueren … Uw projecten, uitdagingen en momenten van geluk zijn uniek. Daarom willen wij u persoonlijk ontmoeten. Vanuit een sterke band kunnen we u beter bieden wat u echt nodig hebt. Samen met u bouwen we aan een comfortabel heden en een beloftevolle toekomst. En altijd met de ambitie om u de beste oplossingen te bieden.

Nog niet helemaal overtuigd? Neem vandaag nog contact op met uw Beobank-adviseur en ontdek de voordelen zelf.

Een vrijblijvend gesprek?

Maak een afspraak

Hoe kunnen we u helpen?