Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Welke verzekeringsformule past het best bij uw voertuig?

Alle verzekeringsformules voor uw voertuig op een rij

Twee, vier, zes of acht wielen: met welk voertuig u ook rondrijdt, in de meeste gevallen moet u het laten verzekeren. Dankzij onze verschillende formules kiest u voor de verzekering die het beste bij u past en gaat u steeds met een gerust hart op weg.

In dit artikel zetten we onze producten en formules voor al uw voertuigen op een rij, of u nu rondrijdt met een elektrische fiets, motor, caravan of een gewone wagen.  

Uw auto verzekeren: onze formules en dekkingen

Afhankelijk van de gewenste dekking zijn er vier autoverzekeringsformules van de Beobank Autoverzekering van ACM Belgium NV. De basisverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid dekt de materiële en lichamelijke schade die u toebrengt aan derden. Met een verzekering Mini Omnium bent u ook verzekerd tegen schade die veroorzaakt wordt door een onverwachte gebeurtenis. De verzekering Mini Omnium Plus is hier een uitbreiding van, waarbij u een schadevergoeding krijgt op basis van de cataloguswaarde bij totaal verlies na een ongeval. De verzekering Full Omnium biedt u en uw wagen uiteraard de meest uitgebreide bescherming.

Hebt u een aanhangwagen of caravan? Tot 750 kg (MTM) valt die aanhangwagen of caravan onder de verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid van uw wagen, als die verzekerd is met de Beobank Autoverzekering. Deze verzekering dekt enkel schade toegebracht aan derden, niet de schade aan de aanhangwagen of caravan zelf.

Weegt uw aanhangwagen of caravan tussen de 750 kg en 3500 kg (MTM)? Dan moet u deze aangeven in uw Beobank Autoverzekering om volledig gedekt te zijn in Burgerlijke Aansprakelijkheid en een bijhorend verzekeringsbewijs te verkrijgen. Deze optionele dekking kan u laten toevoegen zonder bijpremie.

Uw motor verzekeren: onze formules en dekkingen

Hebt u een motor of quad van meer dan 50 cc? Dan gaat u dankzij onze Beobank motorverzekering van ACM Belgium NV met een gerust hart op pad. Met de verzekeringen Burgerlijke Aansprakelijkheid, Mini Omnium en Full Omnium bieden we drie formules aan. Met de optie ‘overwintering’ kan u er ook voor kiezen om uw voertuig gedurende een bepaalde periode tussen 1 december en 31 maart uit het verkeer te halen.

Uw bromfiets verzekeren: onze formules en dekkingen

De Beobank bromfietsverzekering van ACM Belgium NV is er voor de eigenaars van een bromfiets, scooter, quad of autonome speed pedelec. U kan kiezen tussen een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en een Mini Omnium én er is ook een optie ‘bescherming van de bestuurder’.

Uw elektrische fiets verzekeren: ontdek de Beobank familiale verzekering

Een verzekering voor uw elektrische fiets of niet-autonome speed pedelec is niet altijd verplicht, maar sowieso wel een goed idee. De Burgerlijke Aansprakelijkheid van uw fiets wordt automatisch gedekt door uw familiale verzekering. Voor een autonome speed pedelec dient u daarentegen wel een bromfietsverzekering te onderschrijven.

Eens u uw verzekering hebt afgesloten, staat er niets meer tussen u en uw nieuwe voertuig en kan u veilig op weg. Geniet ervan!

Beobank Autoverzekering van ACM Belgium NV, verzekeringsmaatschappij naar Belgisch recht. Raadpleeg eerst het informatiedocument. Meer informatie over de voorwaarden en uitzonderingen.

Beobank Motorverzekering van ACM Belgium NV, verzekeringsmaatschappij naar Belgisch recht. Raadpleeg eerst het informatiedocument. Meer informatie over de voorwaarden en uitzonderingen.

Beobank Bromfietsverzekering van ACM Belgium NV, verzekeringsmaatschappij naar Belgisch recht. Raadpleeg eerst het informatiedocument. Meer informatie over de voorwaarden en uitzonderingen.

Beobank Familiale verzekering van ACM Belgium NV, verzekeringsmaatschappij naar Belgisch recht. Raadpleeg eerst het informatiedocument. Meer informatie over de voorwaarden en uitzonderingen.

Deze verzekering is onderschreven bij ACM Belgium NV, verzekeringsonderneming erkend onder de code 0964 - RPR Brussel 0428.438.211 en handelend onder de naam ACM Insurance. Maatschappelijke zetel: Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel. IBAN BE43 3101 9596 0601 - BIC BBRUBEBB.

Beobank NV/SA, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel, verbonden verzekeringsagent van ACM Belgium NV voor de Beobank autoverzekering, motorverzekering, bromfietsverzekering en familiale verzekering.

Hoe kunnen we u helpen?